We're hiring.jpg

Accountmanager regio Rotterdam

Rotterdam


Samenvatting functie

In deze boeiende rol voer je directe invloed uit op het verdere succes van 65plus. Jij vormt namelijk het aanspreekpunt voor opdrachtgevers binnen de regio waar een personeelsvraagstuk leeft. Dit vraagstuk breng jij uitvoerig in kaart, waarna je de optimale oplossing op maat biedt in samenwerking met de recruiters op kantoor. 65plus is de trotse marktleider op de seniore arbeidsmarkt, wij fungeren als dé schakel tussen vraag en aanbod. Steekwoorden die op deze functie van toepassing zijn: ondernemerschap, vrijheid, sales, klantbeleving en een mobiele functie.


De dagelijkse praktijk van deze functie

Jouw focus ligt elke dag op het op- en uitbouwen van klantrelaties waar je onze dienstverlening introduceert of uitbreidt. Vanuit het bedrijfsonderdeel 65plus In Goede Handen werk je vanuit een brede scope: wij matchen de best passende kandidaten op vacatures zoals gastheer/gastvrouw, receptionist(e), administratief medewerker en nog veel meer. Kort gezegd zijn alle (potentiele) opdrachtgevers in de sectoren office en hospitality interessant. Je maakt samen met je leidinggevende een analyse van het marktgebied en de kansen die daar liggen. Jouw werkweek bestaat uit het telefonisch maken van afspraken waar je zelf opvolging aan geeft. Door het voeren van de gesprekken leer jij klanten kennen en weet je wat er bij hen speelt. Je weet onze toegevoegde waarde heel natuurlijk over te brengen. Omdat jij goed snapt wat er speelt bij jouw klant, is het voor jou vervolgens een koud kunstje om de specifieke klantvraag over te brengen naar jouw collega’s bij de het regiokantoor Zuid Holland. Ook belangrijk is een vertrouwensband met de recruiters uit jouw team. Zij vullen namelijk de opdrachten in die jij bij hen aanlevert. De aftersales ligt natuurlijk wel bij jou.

Regelmatig kom je samen met de andere regionaal accountmanagers uit het land om van elkaar te leren, maar ook om successen te delen en gezamenlijk op te trekken. Jouw dagen bestaan uit (het voorbereiden van) klantbezoeken, het uitwerken van offertes en het vastleggen van verrichte bezoekinspanningen (structurele marktbewerking). Je krijgt dus de uitdagende verantwoordelijkheid om regionaal en zelfstandig aan de slag te gaan. Natuurlijk krijg je hier hulp bij van je direct leidinggevende. Ook schakel je veel met de collega accountmanagers van de andere regiokantoren. Je bent doorlopend bezig met het onderhouden van een professioneel netwerk, bijvoorbeeld door het bezoeken van branchegerichte netwerkbijeenkomsten.  

De functie van regionaal accountmanager is een zeer zelfstandige en gevarieerde. Je krijgt veel vrijheid en voert zelf de regie over jouw aanpak. De werkzaamheden zijn veelal buiten en gedeeltelijk binnen ons regiokantoor te Rotterdam, waar 7 enthousiaste collega’s werken in een fonkelnieuw pand. Je werkt onder leiding van de regiomanager Zuid Holland.
 

Wij vragen van onze nieuwe collega:

 • je bent commercieel ingesteld, continue op zoek naar (nieuwe) kansen
 • je voelt je aangesproken door onze (unieke vorm van) dienstverlening en je ziet uitdaging in het werken bij een specialist op de markt
 • je brengt ten minste drie jaar recente commerciële werkervaring mee
 • een gezonde dosis lef en uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • je weet uitstekend te levelen met verschillende contactpersonen
 • jij werkt goed zelfstandig maar kan ook je rol pakken in teamverband
 • ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche heeft sterk de voorkeur.


Wij bieden onze nieuwe collega:

 • een prima basissalaris van minimaal € 2.375, tot maximaal € 3.709 per maand afhankelijk van ervaring
 • een gunstige bonusregeling die kan oplopen tot 10% van het kwartaalsalaris incl. vakantiegeld
 • doorgroeimogelijkheden naar senior accountmanager (max € 4.244) is op langere termijn mogelijk.
 • wij gaan voor een duurzame arbeidsrelatie. Dus uitzicht op verlenging en vast dienstverband.
 • een goede werk/privé balans: 31,5 vrije dagen per jaar bij een fulltime betrekking.
 • een leaseauto, mobiele telefoon en laptop wegens het mobiele karakter van de functie
 • een winstafhankelijke eindejaarsuitkering
 • werken bij de marktleider op de seniore arbeidsmarkt. Als MKB bedrijf zijn we groot genoeg voor 1000 landelijke klanten, maar tegelijkertijd wendbaar en snel/daadkrachtig genoeg om onze strategie aan te passen als de markt hier om vraagt. Jouw input wordt daarbij zeer op prijs gesteld. Je kunt dus direct invloed uitoefenen!


Over ons

Ruim 40 jaar ervaring op de seniore arbeidsmarkt. 65plus bestaat uit 5 regionale kantoren, en het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam. Onze cultuur kenmerkt zich als open, direct en betrokken. Wij werken vanuit 4 disciplines: 65plus in het Onderwijs, Op de Weg, In Goede Handen en Payroll Professionals. Deze vacature is ontstaan binnen het specialisme In Goede Handen.

De aanhoudende vergrijzing en ontgroening zet ons op pole position in de arbeidsmarkt. Onze explosieve groei bevestigt dit eens te meer. Wij hebben ca. 45 vaste medewerkers in dienst. Graag faciliteren we jou dusdanig in je (loop)baan dat je volop kunt ontwikkelen, fouten mag maken, hiervan gaat leren en vooral veel successen vieren. Zuid Holland is er klaar voor. Jij ook?

Interesse?

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en CV via onderstaand webformulier of mail naar Jelle Kuijs (HR Officer): sollicitatie@65plus.nl o.v.v. sollicitatie regionaal accountmanager Rotterdam.  Voor vragen kun je ook contact opnemen met Jelle. Dit kan telefonisch via 075-6539931.

Heb je vragen over deze vacature?

Neem gerust contact met mij op!

Werken bij 65plus

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers. Vertrouwen in elkaar, een open werkklimaat, ruimte voor eigen initiatief en enthousiasme staan centraal. Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Ben jij benieuwd hoe onze mensen het werken bij 65plus ervaren? Bekijk dan onze "werken bij 65plus" video. Hierin komen diverse medewerkers aan het woord die vertellen over het werken bij 65plus.

Enthousiast geraakt na het zien van de video en wil jij ook graag het verschil maken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Webformulier sollicitatie Uitzendbureau 65plus


 

Max. 64,00MB
Max. 64,00MB