Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en wilt u graag (blijven) werken? Dan biedt Uitzendbureau 65plus dé uitkomst. 65plus biedt namelijk diverse banen die uitermate geschikt zijn voor senioren. Denk hierbij aan functies met een flexibel karakter of waarbij uw kennis, ervaring en natuurlijk overwicht zeer welkom zijn! Wilt u graag aan de slag? Klik op een van de onderstaande specialisaties voor de vacatures en solliciteer direct op de functie die bij u past.

In verband met de coronacrisis voeren wij de intakegesprekken met onze kandidaten op een andere manier dan u wellicht gewend bent. Een bezoek aan ons kantoor is momenteel niet mogelijk. Wij bieden als goed alternatief daarom verschillende online communicatiemogelijkheden aan, zoals het chatprogramma Skype. Wanneer wij contact met u opnemen zullen wij de communicatiemogelijkheden met u doornemen. Installeer Skype alvast op uw computer, laptop, telefoon of tablet. Klik hier om te downloaden. Liever eerst meer weten? Klik dan hier.

Onze specialisaties

Klik hieronder voor onze vacatures

65plus
In Goede Handen

Klik hier verder voor onze actuele facilitaire, hospitalty en office vacatures.


Via 65plus In Goede Handen kunt u bijvoorbeeld aan de slag als receptionist, telefonist, baliemedewerker, secretaresse, gastheer of gastvrouw, huismeester, klusjesman, conciërge, portier of suppoost.

65plus
Op de Weg

Klik hier verder voor onze actuele vacatures op het gebied van transport, vervoer en logistiek.


Via 65plus Op de Weg kunt u bijvoorbeeld aan de slag als koerier, chauffeur B/BE, chauffeur personenvervoer, bijrijder, privéchauffeur, directiechauffeur, valet parker, hiker of heftruckchauffeur.

65plus
In het Onderwijs

Klik hier verder voor onze actuele onderwijs en onderwijs-ondersteunende vacatures.


Via 65plus In het Onderwijs kunt u (blijven) werken als leerkracht, examinator, surveillant, beoordelaar, docent, huiswerkbegeleider, conciërge, receptionist, administratief medewerker, klusjesman of schoonmaker.

Lamark over de ervaren surveillanten van Uitzendbureau 65plus

Lamark huurt al geruime tijd ervaren toezichthouders, ofwel surveillanten in van Uitzendbureau 65plus.

Weten waarom Lamark voor Uitzendbureau 65plus kiest? Klik dan op de video en zie onze #65plus #vedetteninhetonderwijs.

Al 15.130 mensen gingen u voor

U vindt ons door het hele land