Area manager Zuid Holland (Rotterdam)

Rotterdam


Wij zoeken een uitzender pur sang. Iemand die klanten, de markt en business nog steeds het leukste onderdeel van zijn of haar werk vindt. Iemand die ook een team 'mee' weet te krijgen vanuit een heldere commerciële visie. Dit is dé baan voor iemand die momenteel binnen de uitzendbranche een senior functie bekleedt en toe is aan (grotere) leidinggevende verantwoordelijkheid. Hands on, meewerkend, coachend en verbindend. Herkenbaar? Lees dan verder!

 

De kaders van deze functie

Als area manager ben je verantwoordelijk voor ons regionale werkgebied van Zuid-Holland. Je werkt vanuit ons fonkelnieuwe pand te Rotterdam. Je geeft leiding aan een team van 7.0 FTE waar accountmanagers en (senior) recruiters werkzaam zijn. Je gaat aan de slag met jouw eigen klantenbestand en bent veel buiten de deur om in gesprek te gaan met opdrachtgevers, zowel nieuwe als bestaande. Ook haal je uitdaging uit het (on the job) trainen van je accountmanagers, met wie je gezamenlijk op pad gaat. Natuurlijk heb je ook interne taken, waaronder het zo efficiënt mogelijk inrichten van werkprocessen en het genereren van managementinformatie. Ook coach en begeleid je jouw team. We kennen een mooi gevarieerd team in Zuid-Holland, dus is situationeel leiderschap belangrijk. Je rapporteert in deze rol aan de Salesmanager Nederland.

Jouw opdracht

Jij zorgt ervoor dat de doelstellingen van de regio behaald worden en realiseert dit in nauwe samenwerking met je team. Naast de commerciële resultaten ben je actief bezig met (het coachen van) personeel en het stimuleren van persoonlijke groei, kwaliteitsbeheer en regionale ontwikkelingen. Jij kent de markt en gebruikt je expertise door creatieve en goed doordachte sales acties op te zetten. Je geeft het goede voorbeeld als het gaat om marktbewerking. Tevens ben je verantwoordelijk voor de grotere accounts en bouw je aan strategische relaties (partnerships) met klanten. In alles toon jij voorbeeldgedrag en je werkt met een herkenbare visie, waardoor je een bron van inspiratie vormt voor jouw teamleden.

Wie wij zoeken

  • een commercieel ingestelde en stevige persoonlijkheid, willen winnen!
  • je bent momenteel of tot voor kort werkzaam (geweest) in de uitzendbranche, bijvoorbeeld in de functie van (senior) consultant of vestigingsmanager
  • je zoekt in je nieuwe rol (grotere) leidinggevende verantwoordelijkheid
  • je bent hands on en werkt graag mee, het type meewerkend voorman/vrouw 
  • je brengt cijfermatig inzicht mee en weet te schakelen tussen meerdere niveaus binnen en buiten de organisatie
  • een teamplayer met aandacht voor het individu

Onze arbeidsvoorwaarden

De functie is gewogen in schaal 9 met een basissalaris van minimaal € 2.810 en maximaal € 4.555. Hier komen nog diverse componenten bij, zoals een kwartaal bonusregeling (4 tot 10%), bruto vestigingstoeslag en netto onkostenvergoeding per maand, een eindejaarsuitkering van 2%. Je geniet liefst 31,5 vakantiedagen per jaar. Leaseauto, laptop en mobiele telefoon zijn als vanzelfsprekend ook onderdeel van de functie. Maar minstens zo belangrijk is de bedrijfscultuur.  

Onze organisatie

Uitzendbureau 65plus bestaat uit 4 regiokantoren en een hoofdkantoor (in Zaandam). Wij hebben ca. 50 medewerkers in dienst en zijn al meer dan 40 jaar de trotse marktleider binnen onze nichemarkt. Als MKB bedrijf zijn er weinig lagen waardoor 65plus een platte organisatie is die wendbaar kan zijn als de markt hierom vraagt. Er zijn ruime mogelijkheden aanwezig om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Een indruk over (werken bij) 65plus vind je via https://www.65plus.nl/werken-bij-uitzendbureau-65plus/        

Interesse?

Stuur dan je CV voorzien van een bondige motivatie naar Jelle Kuijs (HR): sollicitatie@65plus.nl o.v.v. sollicitatie area manager Rotterdam. De procedure bestaat uit een drietal gesprekken binnen de organisatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Jelle via 06-3634 2175.