Assistent recruiter

Amsterdam

 

 


Ben jij een echte allrounder die graag deel uitmaakt van een winning team? Word jij gelukkig als een puzzel weer gelegd is? Los jij complexe planningsvraagstukken op door onze opdrachtgevers te voorzien van de best beschikbare kandidaten én werkzoekenden aan een passende baan? Dan is dit dé kans voor jou!


Jouw werkzaamheden

Je komt te werken in een team van 11 medewerkers waarbij je vier collega's direct assisteert. De nadruk in deze functie ligt bij het rondmaken van (grootschalige) planningen bij opdrachtgevers van 65plus, die veelal onderwijs-gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld tijdens tentamenperiodes, waarbij er binnen een periode van enkele weken vele uitzendkrachten tegelijk worden ingezet. Dit vergt heel wat werkzaamheden om alles in goede banen te leiden: denk aan het screenen van binnenkomende sollicitaties, het telefonisch contact opnemen voor een 1e indruk, het persoonlijk spreken van de kandidaat om meer te vertellen over onze diensten, en het tegelijkertijd schakelen met de opdrachtgever(s) over de voortgang. Hierbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Omgekeerd kun je rekenen op een gave ervaring bij een werkgever die haar zaken goed op orde heeft. 

In deze functie ligt de nadruk op planningsvraagstukken. Je verleent op zelfstandige en proactieve wijze ondersteuning aan het team met o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Je werkt mee aan het invullen van roosters en planninen, staat hiervoor in nauw contact met uitzendkrachten, opdrachtgevers en collega's. 
 • Je ontvangt uitzendkrachten en bent eerste aanspreekpunt aan de telefoon, je beoordeelt ook de urgentie van de voor de teamleden bestemde vragen. 
 • Je handelt veel voorkomende vragen en verzoeken af, zowel telefonisch als per mail. 
 • Je ondersteunt bij overige werkzaamheden.

Jouw profiel

 • Je hebt enige stage of werkervaring opgedaan, bijvoorbeeld tijdens een afgeronde opleiding op mbo-niveau
 • wij staan ook open voor een HBO student die een tussenjaar tegemoet gaat, of die net is afgestudeerd maar nog niet in het "eigen" vakgebied aan de slag wil/kan gaan. 
 • je bent iemand die uit zichzelf initiatief pakt om anderen te ondersteunen
 • het is belangrijk dat je jouw hoofd koel houdt tijdens dit soms hectische werk
 • je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk
 • een goed aanpassings- en doorzettingsvermogen, kunnen luisteren en informeren
 • goed kunnen samenwerken, teamworker

Ons aanbod

Bij ons heb je een uitdagende werkomgeving en zeer afwisselende baan in een team van enthousiaste collega's. Opleiding en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Zo geven we diverse interne opleidingen, speciaal op maat gemaakt. De functie is ingeschaald in schaal 2 en afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 1.828 en maximaal € 2619,74 per rmaand (ben je jonger dan 22 dan kunnen jeugdlonen van toepassing zijn conform cao). 

Over Ons

65plus bestaat uit 5 regiokantoren, met het hoofdkantoor in Zaandam. Wij hebben circa 50 medewerkers in dienst. Wij staan in ons werkgeverschap voor de kernwaarden Gezamenlijk, Ondernemend, Durf en Trots! De sfeer is gemoedelijk en collegiaal, met korte, directe communicatielijnen en alle vrijheid om jezelf te kunnen zijn. 

Solliciteren? 

Richt je actuele cv voorzien van korte motivatie naar Jelle Kuijs (HR Manager): sollicitatie@65plus.nl of 06-3634 2175.