Horeca-visservice Van Meines

Horeca-visservice Van Meines

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van horeca-visservice Van Meines waar onze kandidaten al zeven jaar actief zijn.

Uitzendbureau 65plus hecht waarde aan een goed klantcontact. De meeste van onze klanten zijn dan ook geen eendagsvliegen. Horeca-visservice Meines is hier een mooi voorbeeld van en werkt al zeven jaar samen van onze ervaren chauffeurs. Onze flexkrachten zorgen hier dat de vis op tijd en in goede staat bij klanten wordt afgeleverd. Een klus waarbij het vaak vroeg beginnen is, want de vis moet bereid worden en op tijd bij de klanten worden afgeleverd. En een beetje tillen komt er ook bij kijken, maar daar zitten onze uitzendkrachten niet mee! 
 

Uitstekende arbeidsmentaliteit

Directeur M.J. van Meines vat samen waarom zijn onderneming gebruik maakt van 65plus uitzendkrachten:

De juiste arbeidsmentaliteit in combinatie met de ruime ervaring van onze 65plus uitzendkrachten levert ons alleen maar voordelen op.

Een mooie wisselwerking tussen vraag en aanbod waarbij onze ervaren flexkrachten perfect inspelen op de behoeftes van horeca-visservice Meines.
 

Een 65-plusser inhuren?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

 

U vindt ons door het hele land