Mediq Medeco i.s.m. WVO Zorg

Mediq Medeco i.s.m. WVO Zorg

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van Mediq Medeco in samenwerking met WVO Zorg: zij werken met werknemers die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt.

Mediq Medeco is leverancier voor verbruiksgoederen, apparatuur en disposables in de gezondheidszorg. Zorginstelling WVO Zorg uit Vlissingen werkt met het incontinentiemateriaal van Mediq Medeco en deze leverancier helpt op haar beurt met het optimaliseren van het bestel- en afleverproces, waarbij het materiaal persoonlijk bezorgd wordt.


Uitzendkracht met ervaring in de zorg

Een van de bezorgers van het incontinentiemateriaal is Roel Paalman van Uitzendbureau 65plus. Deze 66-jarige uitzendkracht stroopt iedere maandag de mouwen op: hij helpt dan met het lossen van het incontinentiemateriaal op de verschillende verpleeghuislocaties van WVO Zorg. Daarna brengt hij de gevulde tassen tot aan de voordeur van de cliënten. Roel kent zorginstellingen als WVO Zorg van binnenuit: hij bekleedde ruim dertig jaar lang verschillende managementfuncties in de zorg.


Neem contact op met Uitzendbureau 65plus!

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt óf bekijk onze actuele vacatures!


Foto: Roel Paalman en Jaella Manusama (van WVO Zorg). Foto is eigendom van Mediq Medeco.
Bron: Mediq Medeco

U vindt ons door het hele land