Over 65plus Op de Weg

65plus Op de Weg is een van de labels van Uitzendbureau 65plus. Dit uitzendbureau verdient sinds 1975 haar sporen in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. Deze ervaren en gemotiveerde krachten gaan aan de slag in zeer diverse functies, waaronder chauffeur in de transport- en vervoerssector. Bij uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland plaatsen wij bezorgers, chauffeurs B/BE, chauffeurs personenvervoer, chauffeurs leerlingenvervoerbijrijders, privéchauffeurs, directiechauffeurs, hikers en heftruckchauffeurs.

Werken met ervaren chauffeurs

Ook voor werkgevers biedt 65plus Op de Weg volop mogelijkheden. Ongeacht uw branche of sector bieden wij u flexkrachten met aantoonbare jarenlange rijervaring en veel schadevrije jaren. Onze ervaren kandidaten kunnen op een flexibele, effectieve en kostenbesparende manier voor u werken, zowel voor langdurige, kortstondige of ad hoc opdrachten. Wij werken daarbij met een handige planningstool: de 65plus Planningstool geeft u realtime 24/7 inzicht in uw personele bezetting. Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze HR-specialisten.

Bekijk onze vacatures en solliciteer

Werken via 65plus Op de Weg? U kunt onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken, waarbij u zelf bepaalt hoeveel uur u wilt werken en wanneer. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct op de vacature van uw dromen. Ziet u op dit moment geen passende vacature en staat u nog niet in ons kandidatenbestand? Schrijf u in als werkzoekende bij 65plus Op de Weg. Wanneer uw profiel en arbeidswensen aansluiten op onze vacatures en de eisen van onze opdrachtgevers, dan nemen wij contact met u op.

Het DNA van onze kandidaten

Ontdek de meerwaarde van 65plus Op de Weg

 • Ervaren

  Ervaren

  Onze flexkrachten hebben jarenlange ervaring en kennis.

 • Loyaal

  Loyaal

  Onze kandidaten hebben loyaliteit hoog in het vaandel staan.

 • Flexibel

  Flexibel

  U kunt kiezen voor parttime, fulltime of tijdelijke flexkrachten.

 • Gedreven

  Gedreven

  De flexkrachten willen graag werken en zijn zeer gedreven.

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparend

  Al gauw 25% besparing op uw flexkrachten met behoud van kwaliteit.

Volledig inzicht en controle met de 65plus planningstool

Van inplannen tot uren factureren

65plus Op de Weg gebruikt professionele software om de personeelsplanning bij haar klanten te optimaliseren. Door de inzet van onze planningstool heeft u 24/7 inzicht in uw personele bezetting. U kunt daardoor snel opschalen waar nodig en gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. 

Snel uw uitzendtarief berekenen?