Bent u op zoek naar vakantiekrachten tegen een gunstig tarief in de vakantieperiode? Maak dan nu gebruik van onze kortingsactie en zet de vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus in. Zo kunt u, ondanks de grote vakantiedrukte en personeelstekorten, toch zonder zorgen op vakantie! 

Wij hebben een ruime database met AOW-gerechtigden die klaarstaan om de handen uit de mouwen te steken, ook tijdens de vakantieperioden. De ervaren, gemotiveerde en flexibel inzetbare vakantiekrachten gaan bijvoorbeeld aan de slag als gastheer, gastvrouw, chauffeur, baliemedewerker, telefonist, receptionist en logistiek medewerker.

Nieuwsgierig naar onze scherpe uitzend- en payrolltarieven? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u een vrijblijvende kostenindicatie ontvangt met 10% korting op het uitzendtarief gedurende de maanden maart, april, mei, juni en juli 2019. Ook doet u mee aan een leuke, persoonlijke winactie waarin onbezorgd ontspannen centraal staat.

Liever meteen telefonisch contact? Dat kan, neem dan contact op met de vestiging in uw regio en geef aan dat u gebruik wilt maken van de kortingsactie. Scroll naar beneden voor de actievoorwaarden.

Er even lekker tussenuit?

Wij verloten onder de deelnemers van onderstaande kortingsactie tien Nationale Horeca Cadeaukaarten ter waarde van € 100 per kaart.

Heeft u een vacature? 65plus kan deze zorgeloos voor u invullen. Als u de vacature bij ons aanmeldt maakt u tijdens de actieperiode (24-03-2019 tot 01-08-2019) kans op het winnen van één van de Nationale Horeca Cadeaukaarten!

Nationale Horeca Cadeaukaart

De Nationale Horeca Cadeaukaart is een hotelbon, dinerbon en borrelbon in één. Kies een hotel, restaurant of café uit en geniet met de Nationale Horeca Cadeaukaart van de Nederlandse gastvrijheid! 

In de maand september 2019 verloten wij onder de deelnemers de prijzen. De winnaars zullen op deze pagina bekend worden gemaakt. Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen. Na een succesvolle invulling van uw vacature doet u automatisch mee met de winactie.

Aanmelden Kortings- en Winactie

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in, zo kunnen wij u beter helpen. Naar aanleiding van uw aanmelding voor de kortingsactie nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op om uw vacature door te nemen en een scherp tarief af te geven (inclusief 10% korting). Ook doet u automatisch mee met de hierboven beschreven winactie.