Al meer dan veertig jaar heeft 65plus Op de Weg ervaring in het uitzenden van ervaren transportmedewerkers, waaronder heftruckchauffeurs, vorkheftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs. Deze medewerkers kunnen aan de slag bij distributiecentra, magazijnen en warehouses in heel Nederland. De medewerkers helpen u met uw interne transporten en verplaatsen uw goederen op een efficiënte en doeltreffende wijze. Maar dat niet alleen: ook hebben zij veel oog voor veiligheid op de werkvloer. Niet voor niets beschikken onze heftruck- en reachtruckchauffeurs over de geldige certificeringen, zoals een heftruckcertificaat (geldigheid van vijf jaar). Hiermee tonen onze medewerkers aan dat zij veilig en efficiënt met de heftruck kunnen werken.

Het DNA van onze heftruckchauffeurs

Ontdek de meerwaarde van de heftruckchauffeurs van 65plus Op de Weg

 • Gecertificeerd

  Gecertificeerd

  Onze heftruckchauffeurs zijn in het bezit van de benodigde certificeringen.

 • Secuur

  Secuur

  De flexkrachten hebben jarenlange ervaring en gaan secuur met uw goederen om.

 • Oplettend

  Oplettend

  Onze heftruckchauffeurs hebben oog voor veiligheid in het magazijn.

Meer over onze heftruckchauffeurs

De heftruckchauffeurs van 65plus Op de Weg kunnen fulltime, parttime of tijdelijk voor u werken – net wat u wilt. De medewerkers hebben veel ervaring in werken met de heftruck en zij hebben een geldig heftruckcertificaat. Hiermee tonen zij aan dat zij weten hoe je de veiligheid in het magazijn kunt waarborgen. Daarnaast zijn onze heftruckchauffeurs fysiek sterk, ze werken secuur en tijdens het laden en lossen springen zij voorzichtig met uw goederen om.

Nieuws & Actualiteiten

“Europe Steel Center heeft al meerdere keren mensen via 65plus Op de Weg aan het werk gehad. Mensen die graag aan het werk zijn en gemotiveerd de klus klaren.” Europe Steel Center Directeur Europe Steel Center

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?