65plus Op de Weg heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling van technische medewerkers, waaronder servicemonteurs. Onze gedreven en ervaren krachten gaan aan de slag bij uiteenlopende opdrachtgevers en voeren bij u of uw klanten lichte technische werkzaamheden uit. Denk hierbij aan technisch onderhoud, oplossen van storingen, signaleren van problemen en het installeren en repareren van installaties, machines of apparaten. Daarnaast verlenen ze de gewenste service, zoals het leveren van apparatuur en het geven van een uitleg. Waar nodig helpen onze servicemonteurs ook met een aantal organisatorische taken, zoals het bestellen van materialen en het opstellen van rapportages. Kortom, met de uitgebreide kennis en ervaring van onze senioren zijn al uw technische klussen in goede handen!

Het DNA van onze servicemonteurs

Ontdek de meerwaarde van de servicemonteurs van 65plus Op de Weg

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Onze servicemonteurs gaan vertrouwelijk en voorzichtig met producten, tools en materialen om. 
   

 • Alleskunners

  Alleskunners

  Van installatie tot reparatie en onderhoud: onze flexkrachten pakken uiteenlopende taken op.

 • Gecertificeerd

  Gecertificeerd

  De servicemonteurs beschikken indien gewenst over diverse veiligheidscertificaten.
   

Meer over onze servicemonteurs

In welke branche u zich ook bevindt: de servicemonteurs van 65plus  kunnen fulltime, parttime of tijdelijk bij u werken. Het is hierbij geen probleem dat u werkt met ploegendiensten of nachtdiensten. De servicemonteurs zijn betrouwbaar, werken efficiënt en hebben een flexibele werkhouding. En wat dacht u van de jarenlange werkervaring van 65-plussers? Hierdoor is de inwerktijd van onze servicemonteurs minimaal. Al met al zijn de fitte AOW-gerechtigden een welkome aanvulling op iedere werkvloer.

Actuele vacatures

Bekijk ons overzicht van actuele vacatures

 • Servicemonteur

  Amsterdam - MBO - NOORD-HOLLAND - 12-24

  Ben jij onze nieuwe servicemonteur in Amsterdam? Draai jij jouw handen niet om voor werkzaamheden zoals technisch onderhoud, reparaties en...

Snel uw uitzendtarief berekenen?