Hikers – ook wel relocators genoemd – zijn medewerkers die auto’s van A naar B vervoeren, bijvoorbeeld door er in te rijden of de voertuigen met een autoambulance of oplegger te vervoeren. Voornamelijk autodealers, autoschadebedrijven, garages en autoleasebedrijven maken gebruik van deze medewerkers. 65plus Op de Weg heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van ervaren personeel in de transportbranche, waaronder hikers. De hikers brengen de auto’s weg, geven desgewenst uitleg over het voertuig en dragen vervolgens de sleutels over.

Het DNA van onze hikers

Ontdek de meerwaarde van de hikers van 65plus Op de Weg

 • Representatief

  Representatief

  Onze hikers zijn representatief en hebben een net voorkomen.

 • Klantvriendelijk

  Klantvriendelijk

  De flexkrachten hebben een klantvriendelijke houding en zijn behulpzaam.

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Onze hikers hebben jarenlange rijervaring en gaan secuur met de auto’s om.

Meer over onze hikers

In de auto relocation-branche wordt veel gebruikgemaakt van de hikers van 65plus Op de Weg. Onze hikers beschikken over aantoonbare jarenlange rijervaring, veel schadevrije jaren en zij kunnen rijden in iedere auto – of dit nu een handgeschakelde auto of auto met automaat is. In veel gevallen besturen de medewerkers een gloednieuwe auto, daarom hebben wij medewerkers geselecteerd die beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een secure werkwijze.

Nieuws & Actualiteiten

“Europe Steel Center heeft al meerdere keren mensen via 65plus Op de Weg aan het werk gehad. Mensen die graag aan het werk zijn en gemotiveerd de klus klaren.” Europe Steel Center Directeur Europe Steel Center

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?