Steeds vaker wordt bij evenementen, beurzen, hotels en vliegveldparkeerplaatsen valet parking aangeboden. Hierbij worden de auto’s van uw gasten of bezoekers geparkeerd op een gezamenlijke parkeerplaats. Het enige wat de eigenaar van de auto moet doen, is het afgeven van de sleutels. Vervolgens rijdt de valet parker of inparkeermedewerker de auto naar de parkeerplaats. Komt de eigenaar van de auto terug, dan haalt de valet parker de auto weer op. 65plus Op de Weg heeft jarenlange ervaring in het leveren van ervaren en betrouwbare chauffeurs in de transportsector, waaronder valet parkers. Zij kunnen fulltime, parttime of tijdelijk voor u aan de slag.

Het DNA van onze valet parkers

Ontdek de meerwaarde van de valet parkers van 65plus Op de Weg

 • Sociaalvaardig

  Sociaalvaardig

  Onze valet parkers zijn sociaalvaardig en hebben een net voorkomen.

 • Klantvriendelijk

  Klantvriendelijk

  De flexkrachten hebben een klantvriendelijke houding en zijn behulpzaam.

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Onze valet parkers hebben jarenlange rijervaring en gaan secuur met de auto’s om.

Meer over onze valet parkers

De valet parkers van 65plus Op de Weg kunnen ingezet worden bij parkeergelegenheden in heel Nederland. Uw gasten en bezoekers kunnen hun autosleutels met een gerust hart uit handen geven, want onze valet parkers hebben aantoonbare jarenlange rijervaring, veel schadevrije jaren en zij kunnen rijden in iedere auto – of dit nu een handgeschakelde auto of auto met automaat is. Ze zijn secuur en zorgen ervoor dat de auto’s netjes en schadevrij worden geparkeerd.

Actuele vacatures

Bekijk ons overzicht van actuele vacatures

 • Helaas hebben wij geen vacatures gevonden die voldoen aan de door u ingevulde zoekcriteria.
  Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw.

Nieuws & Actualiteiten

“Europe Steel Center heeft al meerdere keren mensen via 65plus Op de Weg aan het werk gehad. Mensen die graag aan het werk zijn en gemotiveerd de klus klaren.” Europe Steel Center Directeur Europe Steel Center

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?