Wilt u personen van A naar B verplaatsen, dan kunt u gebruikmaken van een chauffeur met een B-rijbewijs. In het bestand van 65plus Op de Weg vindt u diverse flexkrachten die aan de slag kunnen in het personenvervoer, waaronder medewerkers met een autorijbewijs (B-rijbewijs). U kunt deze personen inzetten voor uiteenlopende chauffeursklussen, zoals het vervoeren van personen met een privévoertuig, straattaxi, zorgtaxi, deeltaxi of pendeldienst zoals luchthavenvervoer.

Het DNA van onze chauffeurs personenvervoer

Ontdek de meerwaarde van de chauffeurs personenvervoer van 65plus Op de Weg

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Onze betrouwbare chauffeurs zijn oplettend en hebben een vlotte maar voorzichtige rijstijl.

 • Secuur

  Secuur

  De flexkrachten springen voorzichtig met uw auto en de passagiers om.

 • Sociaalvaardig

  Sociaalvaardig

  De chauffeurs zijn sociaalvaardig en hebben een representatieve uitstraling.

Meer over onze chauffeurs personenvervoer

Onze ervaren en deskundige chauffeurs kunnen geplaatst worden bij bedrijven en instellingen in heel Nederland. Zij kunnen hier parttime, fulltime of tijdelijk aan de slag. De chauffeurs beschikken minimaal over rijbewijs B en hebben aantoonbare jarenlange rijervaring. De chauffeurs zijn betrouwbaar, secuur en ze springen voorzichtig met uw passagiers om.

Nieuws & Actualiteiten

“Europe Steel Center heeft al meerdere keren mensen via 65plus Op de Weg aan het werk gehad. Mensen die graag aan het werk zijn en gemotiveerd de klus klaren.” Europe Steel Center Directeur Europe Steel Center

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?