Commercieel Recruiter

Den Bosch


Deze mooie en veelzijdige functie is bedoeld voor een échte matchmaker. Je koppelt vraag en aanbod moeiteloos aan elkaar. Je helpt onze uitzendkrachten voorzien in een primaire levensbehoefte (werk) en je ontzorgt tegelijkertijd talloze opdrachtgevers. Je hebt geen omkijken naar administratie: deze wordt door de backoffice afdeling volledig uit handen genomen. Jij kunt je als commercieel recruiter dus volop richten op de kern van ons werk: matchen! En dat bij de trotse marktleider op de seniore arbeidsmarkt, waar we zaken goed voor elkaar hebben en jou uitstekend faciliteren. Benieuwd? Lees vooral verder.
 

Omschrijving

Bij ons regiokantoor Brabant (gevestigd in Den Bosch) komt vraag en aanbod bij elkaar. Vraag, in de vorm van vacatures bij opdrachtgevers. Aanbod, in de vorm van onze uitzendkrachten die staan te springen om aan de slag te gaan. Wij zijn de trotse leverancier van vele organisaties, variërend van het MKB tot landelijke organisaties. Dit betekent dat je te maken krijgt met een ontzettend gevarieerd en afwisselend klantenbestand. Met onder andere apotheken en productiebedrijven, maar ook onderwijsinstellingen en multinationals. Deze diversiteit aan klanten en personeelsvraagstukken zorgt voor ongekende afwisseling en uitdaging, échte dynamiek dus!

Met onze AOW-gerechtigde uitzendkrachten bieden wij de beste oplossing voor het capaciteitsvraagstuk van onze klanten. Functies die we veelvuldig bemiddelen zijn onder andere die van surveillanten, bezorgers, huismeesters, leswaarnemers, gastheer/vrouw en office functies zoals receptioniste, archivaris of administratief medewerker. Om de enorme groei van onze organisatie te kunnen bijbenen zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een commercieel recruiter. Dit is een baan voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband en vooral ook: werk dat ertoe doet!  


Hoe ziet de werkdag van een recruiter eruit?

Matches maken op een creatieve en vooral ook duurzame manier, dat is waar je als recruiter verantwoordelijk voor bent. Nadat je de vraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk in kaart hebt gebracht ga je op zoek naar de kandidaat die het beste bij de vraag past. Deze vraag gaat verder dan alleen de harde criteria (opleiding en/of werkervaring), juist ook de soft skills (persoonlijkheid) neem je mee in je overwegingen. Wellicht heb je die topper onlangs al ingeschreven. Het kan ook zijn dat je wervingsprofielen plaatst op onze goed bezochte websites. Een ander creatief idee om goede kandidaten te werven? We staan open voor je ideeën! Tijdens het persoonlijke intakegesprek maak je een profielschets van de uitzendkracht aan en bespreek je met hem/haar in welke omgeving de match optimaal tot zijn recht zou komen. Ook schakel je als recruiter veel met onze buitendienst medewerkers want zij werven de vacatures in de markt. Het opbouwen van een productieve samenwerking is hierin essentieel. Zij zijn immers de ogen en oren in de markt, en jij weet exact wat er aan de kandidaten kant speelt.


Onze nieuwe recruiter:

 • werkt vanuit een commerciële drive. Kansen zien en pakken: succesvol willen zijn!
 • heeft een grote affiniteit met onze doelgroep: de AOW gerechtigde uitzendkracht.
 • is in staat om onder druk het hoofd koel te houden.
 • brengt bij voorkeur ervaring binnen de uitzendbranche of een vergelijkbare sector mee.
 • heeft uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • is initiatiefrijk, weet goed prioriteiten te stellen en kan tevens zelfstandig werken.


Het aanbod

 • een vast bruto maandsalaris van minimaal € 1.985 en maximaal € 2.945 per maand afhankelijk van ervaring.
 • een lucratieve bonusregeling waarbij je ieder kwartaal aanspraak maakt op een bonus van 4% tot 10% van je kwartaalsalaris.
 • netto onkostenvergoeding van € 45 per maand en een eindejaarsuitkering van 2%.
 • een uitgebreid onboardingprogramma, helemaal op maat gemaakt voor (het werken bij) 65plus. Zo begint je avontuur al vóór je start!
 • wij vinden een werk/privé balans zeer belangrijk: zo heb je recht op 31,5 vrije dagen per jaar.
 • je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Wij willen een langdurige samenwerking aangaan en zullen je uitgebreid introduceren en trainen binnen de organisatie. Uitzendwerk heeft te maken met specifieke regels, procedures, cao's en wet- en regelgeving. Er komt met name in de eerste periode veel informatie op je af, dus vinden wij het des te belangrijker om je goed te begeleiden.  


Over het team en de organisatie

Als trots marktleider op de seniore arbeidsmarkt hebben wij de zaken goed voor elkaar. We zijn een familiaire organisatie met korte lijnen en weinig lagen, waardoor een snelle besluitvorming mogelijk is. We hebben ca. 50 vaste medewerkers in dienst waar we ontzettend trots op zijn en die we zo goed mogelijk proberen te faciliteren. In de functie van recruiter werk je samen met 5 directe collega's en ontvang je leiding van een regiomanager. De sfeer is open, direct en collegiaal. Bij dit kantoor heerst veel energie en is er volop kennis aanwezig. Je kunt dus rekenen op een productieve werkomgeving waarbinnen hard gewerkt wordt maar ook ruimte is voor humor.  

Interesse?

Solliciteer direct via sollicitatie@65plus.nl o,v.v. sollicitatie Commercieel Recruiter Noord Brabant. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR Officer: Jelle Kuijs te bereiken via sollicitatie@65plus.nl of telefonisch via 06-3634 2175.