Commercieel Recruiter Rotterdam

Fulltime, Rotterdam


Om de enorme groei van onze organisatie te kunnen bijbenen zijn wij op zoek naar een fulltime commercieel recruiter in Rotterdam. Je komt te werken bij de nummer één op de seniore arbeidsmarkt. In een fonkelnieuw pand en bij een werkgever die de zaken voor haar medewerkers goed geregeld heeft. Samen met 7 directe collega’s geef jij dagelijks alles wat je hebt om het verschil te maken. En “het verschil maken” is bij ons geen loze kreet, maar betekent écht wat. Je begeeft je in de functie van commercieel recruiter op het snijvlak van mens, arbeid en commercie en hebt als doelstelling het doorlopend uitbreiden van het aantal werkende kandidaten bij jouw opdrachtgevers. Omdat we het hier hebben over mensenwerk, kun je dit geheel op je eigen manier invullen. Benieuwd naar wat de functie van commercieel recruiter inhoudt? Lees vooral verder!


De huidige arbeidsmarkt kenmerkt zich door een enorme vraag in de vorm van vacatures, maar slechts beperkt aanbod in de vorm van werkzoekenden die écht geschikt zijn voor de taak. Dit heeft ontwrichtende gevolgen voor de BV Nederland. Immers, alle mooie plannen zijn weinig waard zonder de mankracht om hier uitvoering aan te geven. Als commercieel recruiter bij 65plus bied jij dé oplossing voor dit nijpende knelpunt op de arbeidsmarkt. Onze kandidaten zijn namelijk intrinsiek gemotiveerd, bevlogen en hebben een natuurlijk overwicht door hun senioriteit. Steeds meer opdrachtgevers zien in dat deze groep écht waarde toevoegt, mede dankzij onze commercieel recruiters! Maar wat ga je nu exact doen de hele dag?

Matches realiseren, elke opdracht opnieuw, op een creatieve en vooral ook duurzame manier. Soms zoek je ter vervanging van ziekte één uitzendkracht, soms ben je met planningen bezig waarbij je tientallen kandidaten tegelijk inzet bij jouw opdrachtgever. Dit maakt dat het vaak ‘alle remmen los’ is en de nodige hectiek óók onderdeel is van jouw werkdag. Echter, als je samen met je collega’s de klus vervolgens klaart is de voldoening enorm. En mag het ook best even gevierd worden. Ben jij er al klaar voor om als commercieel recruiter aan de slag te gaan?

Bij de functie van de commercieel recruiter komt meer kijken dan alleen vraag en aanbod bij elkaar brengen. In deze veelzijdige rol schaak je op meerdere borden tegelijk. Je hebt van doen met uitzendkrachten, bestaande en nieuwe klanten, collega's en de ambitieuze groeiplannen van 65plus als werkgever.  Je biedt dus toegevoegde waarde op meerdere terreinen. Dat maakt deze functie van commercieel recruiter écht uniek.

Met onze gemotiveerde AOW gerechtigde uitzendkrachten bieden wij de beste oplossing voor het capaciteitsvraagstuk van onze klanten. Functies die we veelvuldig bemiddelen zijn onder andere die van chauffeurs, koeriers, huismeesters, gastheer/vrouw en office functies zoals receptioniste, archivaris of administratief medewerker. Het is aan jou om deze mensen te werven, te selecteren, in te schrijven en te binden aan 65plus. Dit lukt het best door hen te bemiddelen naar een passende baan.

Nadat je de vraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk in kaart hebt gebracht, plaats je wervingsprofielen op de website en beoordeel je binnenkomende sollicitaties van uitzendkrachten. Vervolgens neem je telefonisch contact op voor een eerste indruk en ga je zelfstandig intakegesprekken voeren. Je maakt een profiel van de uitzendkracht en schat in waar deze kandidaat het beste zal passen. Ook schakel je veel met onze buitendienst medewerkers, het opbouwen van een productieve samenwerking is hierin essentieel. Zij zijn immers de ogen en oren in de markt, en jij weet exact wat er aan de kandidaten kant speelt. Dit maakt de rol van commercieel recruiter extra speciaal.

Wij zoeken iemand die..

 • werkt vanuit een commerciële drive. Kansen zien en pakken: succesvol willen zijn!
 • een grote affiniteit heeft met onze doelgroep: de AOW gerechtigde uitzendkrachten.
 • in staat is om onder druk het hoofd koel te houden.
 • bij voorkeur ervaring binnen de uitzendbranche of een vergelijkbare branche meeneemt.
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid heeft.
 • initiatiefrijk is, goed prioriteiten weet te stellen en tevens zelfstandig kan werken

Onze nieuwe collega kan rekenen op..

 • een vast bruto maandsalaris van minimaal € 2.034 en maximaal € 3.018 per maand afhankelijk van ervaring.
 • een lucratieve bonusregeling waarbij je ieder kwartaal aanspraak maakt op een bonus van 4% tot 10% van je kwartaalsalaris.
 • een netto onkostenvergoeding per maand en een eindejaarsuitkering van 2%.
 • wij vinden een werk/prive balans zeer belangrijk: zo heb je recht op maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar.
 • uitzicht op een vast dienstverband. Wij willen een langdurige samenwerking aangaan en zullen je uitgebreid introduceren en trainen binnen de organisatie. Dit begint direct met een gloednieuw onboarding programma geheel in 65plus huisstijl, wat je deels vanaf de PC en deels in de praktijk gaat volgen en wat al begint vóór je eerste werkdag. Wij zorgen ervoor dat je een echte kickstart binnen de organisatie tegemoet gaat.
 • we brengen graag onze medewerkers samen. Soms voor inhoudelijke zaken, maar vaak ook voor ontspanning. Zo nu en dan een personeelsfeest, of een gave incentive reis zoals die naar Marokko in februari 2019 waar iedereen het nog steeds over heeft.

Over het team
In deze functie werk je samen met 7 directe collega's en ontvang je leiding van een regiiomanager. De sfeer is open, direct en collegiaal. Bij dit kantoor heerst veel energie en is er volop kennis aanwezig. Je kunt dus rekenen op een productieve werkomgeving waarbinnen hard gewerkt wordt maar ook ruimte is voor humor.  

Interesse?
Solliciteer direct via sollicitatie@65plus.nl o,v.v. sollicitatie Commercieel Recruiter Rotterdam. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR Manager: Jelle Kuijs te bereiken via sollicitatie@65plus.nl of telefonisch via 06-3634 2175.