Commercieel Recruiter Rotterdam

RotterdamMatches maken, elke dag opnieuw, op een creatieve en vooral ook duurzame manier. Constant alert zijn op nieuwe kansen en deze ook benutten. Dat is de rol van de commercieel recruiter. Hier komt meer bij kijken dan alleen vraag en aanbod bij elkaar brengen. In deze veelzijdige rol schaak je op meerdere borden tegelijk. Je hebt van doen met uitzendkrachten, klanten, collega's en ambitieuze groeiplannen. Benieuwd? Lees vooral verder en kijk of deze functie jou op het lijf geschreven is!


Om de enorme groei van onze organisatie te kunnen bijbenen zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een commercieel recruiter. Dit is een baan voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband en vooral ook: werk dat ertoe doet!  Bij ons regiokantoor Zuid Holland (gevestigd in een fonkelnieuw pand in Rotterdam) komt vraag en aanbod bij elkaar. Vraag, in de vorm van vacatures bij opdrachtgevers. Aanbod, in de vorm van onze uitzendkrachten die staan te springen om aan de slag te gaan. Wij zijn de trotse leverancier van vele organisaties, varierend van het MKB tot landelijke spelers. Dit betekent dat je als commercieel recruiter te maken krijgt met een zeer gevarieerd en afwisselend klantenbestand. Met onder andere apotheken en productiebedrijven, maar ook onderwijsinstellingen en multinationals. Dit geeft dus veel afwisseling en omdat ieder vraagstuk anders is, vergt dit van jou de juiste gespreksvaardigheden om de exacte situatie goed in kaart te krijgen. En dat is nog maar het begin.

Met onze gemotiveerde AOW gerechtigde uitzendkrachten bieden wij de beste oplossing voor het capaciteitsvraagstuk van onze klanten. Functies die we veelvuldig bemiddelen zijn onder andere die van chauffeurs, koeriers, huismeesters, gastheer/vrouw en office functies zoals receptioniste, archivaris of administratief medewerker. Het is aan jou om deze mensen te werven, te selecteren, in te schrijven en te binden aan 65plus. Dit lukt het best door hen te bemiddelen naar een passende baan.

Nadat je de vraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk in kaart hebt gebracht, plaats je wervingsprofielen op de website en beoordeel je binnenkomende sollicitaties van uitzendkrachten. Vervolgens neem je telefonisch contact op voor een eerste indruk en ga je zelfstandig intakegesprekken voeren. Je maakt een profiel van de uitzendkracht en schat in waar deze kandidaat het beste zal passen. Ook schakel je veel met onze buitendienst medewerkers, het opbouwen van een productieve samenwerking is hierin essentieel. Zij zijn immers de ogen en oren in de markt, en jij weet exact wat er aan de kandidaten kant speelt. Dit maakt de rol van commercieel recruiter extra speciaal.


Wij zoeken iemand die..

 • werkt vanuit een commerciële drive. Kansen zien en pakken: succesvol willen zijn!
 • een grote affiniteit heeft met onze doelgroep: de AOW gerechtigde uitzendkrachten.
 • in staat is om onder druk het hoofd koel te houden.
 • bij voorkeur ervaring binnen de uitzendbranche of een vergelijkbare sector meeneemt.
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid heeft.
 • initiatiefrijk is, goed prioriteiten weet te stellen en tevens zelfstandig kan werken


Het aanbod

 • een vast bruto maandsalaris van minimaal € 2.034 en maximaal € 3.018 per maand afhankelijk van ervaring.
 • een lucratieve bonusregeling waarbij je ieder kwartaal aanspraak maakt op een bonus van 4% tot 10% van je kwartaalsalaris.
 • een netto onkostenvergoeding per maand en een eindejaarsuitkering van 2%.
 • wij vinden een werk/prive balans zeer belangrijk: zo heb je recht op maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar.
 • je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Wij willen een langdurige samenwerking aangaan en zullen je uitgebreid introduceren en trainen binnen de organisatie. Dit begint direct met een uitgebreid onboarding programma wat je deels vanaf de PC en deels in de praktijk gaat volgen. Uitzendwerk heeft te maken met specifieke regels, procedures, cao's en wet- en regelgeving. Er komt met name in de eerste periode veel informatie op je af, maar je wordt uitstekend begeleid!

Over het team
In deze functie werk je samen met 6 directe collega's en ontvang je leiding van een regiiomanager. De sfeer is open, direct en collegiaal. Bij dit kantoor heerst veel energie en is er volop kennis aanwezig. Je kunt dus rekenen op een productieve werkomgeving waarbinnen hard gewerkt wordt maar ook ruimte is voor humor.  

Interesse?
Solliciteer direct via sollicitatie@65plus.nl o,v.v. sollicitatie Commercieel Recruiter Rotterdam. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR Officer: Jelle Kuijs te bereiken via sollicitatie@65plus.nl of telefonisch via 06-3634 2175.