Al sinds 1975 is 65plus In Goede Handen gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van facilitaire en dienstverlenende medewerkers, zoals schoonmakers. Zo hebben wij in ons bestand een groot aantal schoonmakers en interieurverzorgers die ingezet kunnen worden bij uiteenlopende werkgevers in Nederland. Onze schoonmakers werken voor kleine en grote organisaties en kunnen fulltime, parttime en tijdelijk voor u aan de slag. Onze schoonmakers zijn een welkome aanvulling op uw facilitaire dienst en zorgen ervoor dat uw bedrijf of instelling spic en span is. Ontdek zelf de meerwaarde van onze ‘opgeruimde’ schoonmakers van 65plus In Goede Handen!

Het DNA van onze schoonmakers

Ontdek de meerwaarde van de schoonmakers van 65plus In Goede Handen

 • Zorgvuldig

  Zorgvuldig

  Onze interieurverzorgers zijn zeer secuur en hebben oog voor detail.

 • Resultaatgericht

  Resultaatgericht

  In een mum van tijd maken onze schoonmakers uw bedrijf of instelling brandschoon.

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  De flexkrachten springen vertrouwelijk om met gevoelige informatie en documenten.

Meer over onze schoonmakers

De schoonmakers van 65plus In Goede Handen zijn vakkundige medewerkers met oog voor detail. Zij maken in mum van tijd uw ruimtes schoon, waarbij zij uw medewerkers zo min mogelijk storen tijdens hun werkzaamheden. Wij verlangen van onze schoonmakers dat zij de Nederlandse taal beheersen en sociaalvaardig zijn.  Daarnaast staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel en eisen wij dat onze schoonmakers discreet omgaan met vertrouwelijke informatie van onze opdrachtgevers. 

Actuele vacatures

Bekijk ons overzicht van actuele vacatures

 • Schoonmaker

  Amsterdam - MBO - NOORD-HOLLAND

  65plus is op zoek naar een schoonmaakmedewerker in Amstelveen. Bent u de geschikte kandidaat die wij zoeken? Reageer dat direct per e-mail! Wat...

Nieuws & Actualiteiten

“Wij zetten uitzendkrachten van 65plus In Goede Handen in voor verschillende functies, zoals portier, klusjesman en kok in de artiestenfoyer.”
TheaterHangaar Directeur TheaterHangaar

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?