65plus In Goede Handen is gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van facilitaire en dienstverlenende medewerkers, zoals verkeersregelaars, parkeerregelaars en parkeerbegeleiders. De verkeersregelaar wordt ingezet bij bouwplaatsen, wegwerkzaamheden, evenementen, ongelukken en incidenten. Hij of zij zorgt ervoor dat het verkeer wordt geregeld volgens de geldende verkeersregels en door het geven van uniforme aanwijzingen zoals stop- en oprijtekens. Daarnaast zorgt de verkeersregelaar ervoor dat weggebruikers de omleidingsroute nemen en hun voertuig in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeert. De verkeersregelaars van 65plus In Goede Handen beschikken veelal over de landelijke aanstellingspas door Verkeerscentrum Nederland of het diploma Basisveiligheid VCA.

Het DNA van onze verkeersregelaars

Ontdek de meerwaarde van de verkeersregelaars van 65plus In Goede Handen

 • Klantvriendelijk

  Klantvriendelijk

  Onze verkeersregelaars hebben een klantvriendelijke en geduldige houding. 

 • Natuurlijk overwicht

  Natuurlijk overwicht

  De verkeersregelaars hebben een natuurlijke overwicht en staan hun mannetje.

 • Kordaat handelen

  Kordaat handelen

  Onze verkeersregelaars kunnen kordaat handelen en communiceren. 

Meer over onze verkeersregelaars

De uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor langdurige en ad hoc opdrachten. De ene keer werkt de verkeersregelaar bij wegwerkzaamheden of een bouwplaats aan de openbare weg, de andere keer bij een evenement of een open dag van een universiteit. Onze flexkrachten zijn klantvriendelijk, werken zelfstandig en zijn gewend te werken op verschillende locaties, op afwijkende werktijden en onder verschillende weersomstandigheden.

Nieuws & Actualiteiten

“Wij zetten uitzendkrachten van 65plus In Goede Handen in voor verschillende functies, zoals portier, klusjesman en kok in de artiestenfoyer.”
TheaterHangaar Directeur TheaterHangaar

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?