65plus In Goede Handen heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling van facilitaire en dienstverlenende medewerkers. Wij plaatsen deze krachten bij uiteenlopende bedrijven en ondernemingen in heel Nederland. In ons bestand beschikken wij onder andere over portiers en nachtportiers. Deze medewerkers kunnen ingezet worden bij hotels, restaurants, evenementen, beurzen en winkels. Zij verwelkomen uw gasten en klanten, houden de deur voor hen open en geven hen desgevraagd instructies en aanwijzingen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor uw gasten en klanten en zij komen daarom representatief voor de dag.

Het DNA van onze portiers

Ontdek de meerwaarde van de portiers van 65plus In Goede Handen

 • Gastvrij

  Gastvrij

  Onze portiers zijn gastvrij en verwelkomen uw gasten met een lach.

 • Behulpzaam

  Behulpzaam

  De portiers zijn behulpzaam, want zij zijn het eerste aanspreekpunt voor uw gasten.

 • Oplettend

  Oplettend

  Onze flexkrachten hebben en signalerende functie en mogen zo nodig fouilleren.

Meer over onze portiers

De portiers en nachtportiers van 65plus In Goede Handen kunnen ook ingezet worden bij theaters, waarbij zij gasten verwelkomen en hen naar hun plaats begeleiden. Daarnaast kunnen onze portiers een signalerende functie vervullen. Ze surveilleren door uw pand of over uw evenement en zo nodig zijn onze portiers bevoegd om te fouilleren. Onze portiers zijn naast oplettend, ook gastvrij en behulpzaam.

Nieuws & Actualiteiten

“Wij zetten uitzendkrachten van 65plus In Goede Handen in voor verschillende functies, zoals portier, klusjesman en kok in de artiestenfoyer.”
TheaterHangaar Directeur TheaterHangaar

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?