65plus In Goede Handen beschikt over ervaren en deskundige mannen en vrouwen die als receptionist aan de slag willen. Zij kunnen fulltime, parttime of tijdelijk aan de slag bij de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties in heel Nederland, zoals hotels, restaurants en bedrijven met ontvangstbalie. De receptionisten van 65plus In Goede Handen hebben een representatieve uitstraling, beschikken over goede communicatieve vaardigheden (onder andere in het Nederlands en Engels) en hebben de nodige computer- en telefonievaardigheden.

Het DNA van onze receptionisten

Ontdek de meerwaarde van de receptionisten van 65plus In Goede Handen

 • Representatief

  Representatief

  Onze receptionisten zijn representatief en hebben een net voorkomen.

 • Computervaardig

  Computervaardig

  De receptionisten hebben relevante telefonie- en computerervaring.

 • Administratief

  Administratief

  Het uitvoeren van lichte én zware administratieve taken is geen probleem.

Meer over onze receptionisten

De receptionist ontvangt uw gasten, bewoners en leveranciers op kundige en aangename wijze en zal hen naar hun afspraak begeleiden. De receptionist kan binnenkomende telefoongesprekken aannemen, beantwoorden en doorschakelen en daarnaast kan de receptionist u ondersteunen bij diverse administratieve zaken, zoals planning, agendabeheer en het inventariseren en bestellen van kantoorartikelen.

Actuele vacatures

Bekijk ons overzicht van actuele vacatures

 • Receptioniste

  Eindhoven - MBO - NOORD-BRABANT - 0-12

  Aan de slag als receptionist(e) / telefonist(e) in Eindhoven? Als AOW-gerechtigde betaald bezig blijven binnen een functie die bij u past? Het...

Nieuws & Actualiteiten

“Wij zetten uitzendkrachten van 65plus In Goede Handen in voor verschillende functies, zoals portier, klusjesman en kok in de artiestenfoyer.”
TheaterHangaar Directeur TheaterHangaar

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?