Vanaf heden maken wij voor de planning gebruik van een nieuwe planningstool genaamd Isabel Planning© van HROffice. Als nieuwe gebruiker van Isabel Planning© heeft u de volgende mogelijkheden:

 • Overal toegang tot uw rooster middels een pc, tablet of smartphone;
 • 24/7 de mogelijkheid om online aangeboden diensten te accepteren;
 • En de mogelijkheid om online extra beschikbaarheid aan te geven.

Voor uw gemak volgt hieronder een beknopte handleiding van de basisprocessen in de planningstool.

 


 

Inloggen

 1. Kilk op de volgende link: https://isabel.hrofficeplanning.nl/site/Login.aspx
 2. U krijgt het volgende inlogscherm te zien (zie screenshot hieronder).
 3. Login met de aan u verstrekte inloggegevens.
   


Stap 1 - Mogelijkheid om online extra beschikbaarheid aan te geven

 1. Vul uw beschikbaarheid in bij "extra beschikbaarheid" (zie screenshot hieronder). Er staan een aantal keuze mogelijkheden per dag al voor u klaar waar u uit kunt kiezen. De keuze maakt u, door op een dag op een bepaald tijdsblok te klikken. Ook kunt u zelf per dag tijden invoeren op de onderste regel. Deze "extra beschikbaarheid" geldt voor de week die bovenin het scherm is aangegeven.
 2. Extra beschikbaarheid kunt u gedurende de week aanpassen. U kunt de extra beschikbaarheid in het verleden niet aanpassen. U ziet dan ook een zwart driehoekje bij dit tijdsblok. Extra beschikbaarheid in de toekomst is wel aan te passen, te verwijderen.
   


Stap 2 - Overal de mogelijkheid om online het aangeboden rooster te bevestigen

 1. Nadat u bent ingelogd ziet u het scherm zoals hieronder afgebeeld (zie screenshot hieronder). Hier ziet u direct wat uw rooster is van de desbetreffende week en op welke locatie u bent ingepland.
 2. Bovenin het scherm staat de actuele week. U kunt de weken voor- en achteruit klikken.
 3. Op basis van de door je opgegeven beschikbaarheid, hebben wij u ingepland.
 4. Nadat u uw rooster heeft gezien, klik dan op de knop ‘"bevestigen". Door op deze knop te klikken bevestigt u, dat u niet alleen de planning heeft gezien maar ook dat u op de aangegeven dag(en) en tijd(en) aan de slag gaat op de betreffende locatie. Bevestigt u het rooster NIET dan gaan wij er van uit dat u niet kunt werken en zullen wij een andere uitzendkracht gaan plannen.


Vragen?

Ga aan de slag met onze fantastische planningstool. Mocht u vragen hebben, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen hieronder of zoek onder de "Help" knop in de planningstool.

Geeft de "Help" knop en de Veelgestelde vragen u niet voldoende info, neem dan contact op met uw contactpersoon op de vestiging waar u ingeschreven en werkzaam voor bent. Klik hier voor onze contactgegevens.