Ja ik wil mij inschrijven

65plus biedt diverse banen aan die uitermate geschikt zijn voor senioren. Denk hierbij aan functies met een flexibel karakter of waarbij je kennis, ervaring en natuurlijk overwicht zeer welkom zijn!

Wil je graag aan de slag maar zie je op dit moment geen passende vacature op onze websites en sta je nog niet in ons kandidatenbestand? Schrijf je dan in als werkzoekende via een open sollicitatie en selecteer je gewenste functies binnen één van onze specialisaties. Op het moment dat uw profiel (CV) en arbeidswensen aansluiten op onze vacatures en eisen van onze opdrachtgevers, nemen wij contact met je op om de vacature met je door te nemen.

Onze specialisaties

Maak een keuze en schrijf je vrijblijvend in

 • Facility, Hospitality & Office

  Aan de slag als receptionist, baliemedewerker, secretaresse, gastvrouw, huismeester, conciërge, suppoost of iets anders?

 • Transport, Vervoer & Logistiek

  Aan de slag als chauffeur B/BE, bezorger, bijrijder, chauffeur personenvervoer, privéchauffeur, hiker, valet parker of iets anders?

 • Onderwijs

  Aan de slag als toezichthouder, surveillant, examinator, administratief medewerker, conciërge of iets anders?

 • Professionals

  Heb je de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en wil je aan de slag als professional op HBO/WO-niveau? Dan biedt 65plus dé uitkomst.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

bij 65plus

 • 01

  Je solliciteert

  Leuk dat je gaat solliciteren! Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je direct een bevestiging van je sollicitatie op je e-mailadres en wij gaan aan de slag.

 • 02

  Het eerste contact

  Wanneer je profiel overeenkomt met de wensen van onze opdrachtgever, nemen we telefonisch contact met je op om je sollicitatie door te nemen.

 • 03

  Kennismakingsgesprek inplannen

  Tijdens het voorgesprek plannen we meteen een kennismakingsgesprek in dat via MS Teams (videobellen) of op één van onze kantoren plaatsvindt.
   

 • 04

  Voorstellen bij de opdrachtgever

  Na het kennismakingsgesprek stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Word je uitgenodigd voor een kennismaking, dan laten wij je dit direct weten.

 • 05

  Je mag starten

  Was je kennismaking bij onze opdrachtgever een succes, dan bespreken we gezamenlijk wanneer je kan starten.