Wilt u graag aan de slag maar ziet u op dit moment geen passende vacature op onze websites en staat u nog niet in ons kandidatenbestand? Schrijft u zich dan in als werkzoekende en selecteer uw gewenste functies binnen één van onze specialisaties. Op het moment dat uw profiel en arbeidswensen aansluiten op onze vacatures en eisen van onze opdrachtgevers, nemen wij contact met u op.

Onze specialisaties

Kies uw specialisatie en schrijf u in

65plus
Op de Weg


Via 65plus Op de Weg kunt u bijvoorbeeld aan de slag als koerier, chauffeur B/BE, chauffeur personenvervoer, bijrijder, privéchauffeur, directiechauffeur, valet parker, hiker of heftruckchauffeur.

65plus
In Goede Handen

Via 65plus In Goede Handen kunt u bijvoorbeeld aan de slag als receptionist, telefonist, baliemedewerker, secretaresse, gastheer of gastvrouw, huismeester, klusjesman, conciërge, portier of suppoost.

65plus
In het Onderwijs

Via 65plus In het Onderwijs kunt u (blijven) werken als leerkracht, examinator, surveillant, beoordelaar, docent, huiswerkbegeleider, conciërge, receptionist, administratief medewerker of klusjesman.

65plus Professionals


Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en wilt u graag blijven werken als professional op HBO/WO-niveau? Dan biedt 65plus dé uitkomst.

Sealskin over de samenwerking met Uitzendbureau 65plus

Sealskin Benelux huurt al geruime tijd ervaren uitzendkrachten in van 65plus.

Weten waarom Sealskin Benelux voor 65plus kiest? Klik dan op de video en zie onze #vedettenaanhetwerk.

Al 15.130 mensen gingen u voor