Zaandam

Medewerker Backoffice

Medewerker Backoffice

(24-32 uur, Zaandam)

Wil jij in een klein team van enthousiaste collega’s dé vraagbaak zijn voor onze leuke doelgroep van 65-plussers?!

Wat ga je doen

Wij zijn dé marktleider op de seniore arbeidsmarkt en plaatsen onze enthousiaste kandidaten bij vele opdrachtgevers. Om deze plaatsingen en alles wat daarbij komt kijken administratief allemaal te verwerken, hebben wij een grote database die bestaat uit gegevens van en over uitzendkrachten en opdrachtgevers. Je ondersteunt dan ook op administratief, financieel en juridisch gebied onze uitzendkrachten. Zoals de aanmaak, het beheer en het bijhouden/actualiseren van personeelsdossiers van uitzendkrachten. En ook het verzorgen van de wekelijkse verloning zodat onze kandidaten netjes op tijd hun loon ontvangen. Aan de kant van de opdrachtgevers zorg je ervoor, in nauwe samenwerking met de collega’s van de frontoffice,  dat alle benodigde documenten bij een (nieuwe) plaatsing aanwezig zijn. Om onze certificeringen te behouden worden we periodiek gecontroleerd. Maar dat is geen probleem voor onze backoffice, jullie kunnen ieder gevraagd document tijdig en correct aanleveren.

Wie ben jij

  • Door jouw werkervaring en/of opleiding heb je mbo werk- en denkniveau
  • Door de inhoud van het werk ben jij een pietje precies en let je op de details door jouw nauwkeurigheid
  • Omdat je veel contact hebt met uitzendkrachten en ook je collega’s van de vestigingen via de mail en telefoon kun jij je prima verwoorden in de Nederlandse taal in spraak en geschrift
  • We maken gebruik van een aantal systemen om de administratie goed op orde te houden, je draait je hand dan ook niet om voor het snel kunnen schakelen tussen systemen

Wat krijg je van ons

  • Tussen de € 2.105,60 en € 3.201,05 bruto per maand (o.b.v. fulltime werkweek)
  • 31,5 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een fulltime werkweek)
  • Elke week vers fruit en een gezellige kantoorborrel

Wie zijn wij

65plus is een niche speler met bijna 50 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. We zijn een kleine organisatie met een grote landelijk impact met een uniek verhaal en onze eigentijdse en vernieuwende visie. We brengen dagelijks vraag en aanbod bij elkaar via onze unieke formule en zijn tevens werkgever van 32 medewerkers, verspreid over 3 kantoren en 2200 AOW-gerechtigde flexmedewerkers. 65plus is samen met ErvarenJaren onderdeel van Nestor, het uitzendkantoor voor 60+ en gepensioneerden in België. Dit maakt ons de grootste uitzendgroep in de Benelux voor 50-plussers en gepensioneerden.

Wat nu?

Wil jij jouw carrière een nieuw vervolg geven? Solliciteer binnen een minuut via het formulier of stuur jouw cv en korte motivatie naar onze HR Officer Tessa Huitema via sollicitatie@65plus.nl. Voor vragen kun je haar bereiken op 06-48451817.

Solliciteer nu

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en wil jij jouw carrière een nieuw vervolg geven bij 65plus? Solliciteer dan binnen een minuut via dit formulier. Onze HR-afdeling zal op korte termijn (3 werkdagen) bij jou terugkomen met een inhoudelijke reactie. 

Max. 16,00MB
Max. 16,00MB