Onderwijsinstellingen zijn gebonden aan een aantal lesuren per jaar. Heeft u op uw school te maken met een lerarentekort, dan komen de verplichte lesuren in de knel. Vertrouw in deze gevallen op de diensten van 65plus In het Onderwijs. Wij bieden een goedkope én flexibele oplossing voor het lerarentekort. Wij werken met ervaren en flexibele leswaarnemers – ook wel klassenassistenten, onderwijsassistenten, toezichthouders of ondersteunende leraren genoemd. Onze leswaarnemers zijn pedagogisch onderlegd, ze hebben natuurlijk overwicht en ze zijn flexibel in te schakelen. Zij pakken diverse ondersteunende onderwijstaken voor u op.

Het DNA van onze leswaarnemers

Ontdek de meerwaarde van de leswaarnemers van 65plus In het Onderwijs

 • Ervaren in onderwijs

  Ervaren in onderwijs

  De leswaarnemers hebben eerder in het onderwijs gewerkt en ze hebben ervaring met de doelgroep.

 • Pedagogisch onderlegd

  Pedagogisch onderlegd

  De leswaarnemers van 65plus In het Onderwijs zijn pedagogisch en didactisch onderlegd.

 • Lessen opvangen

  Lessen opvangen

  De leswaarnemers hebben kennis van talen, zaakvakken of bètavakken en kunnen zelfstandig lessen opvangen en inhaaluren draaien.

Meer over onze leswaarnemers

De leswaarnemers van 65plus In het Onderwijs nemen de lessen waar van bevoegde leerkrachten die op dat moment afwezig zijn, bijvoorbeeld door ziekte of uitval. De leswaarnemers begeleiden huiswerkklassen, houden toezicht tijdens tussenuren en surveilleren tijdens opdrachten en digitale tentamens. 65plus In het Onderwijs heeft een poule met zelfstandig werkende leswaarnemers die per direct inzetbaar zijn. Ze zijn in staat om tussenuren en lesuren gestructureerd én rustig te laten verlopen. Ze delen de pedagogische uitgangspunten die horen bij uw school, en laten dit zichtbaar terugkomen in de lessen. Zo worden uw vaste docenten ontlast en voorkomt u dat u leerlingen naar huis moet sturen.

Snel uw uitzendtarief berekenen?