Bereken uw voordelige uitzendtarief

Persbericht: Uitzendbureau 65plus wint aanbesteding tentamensurveillance VU

Zaandam - 13-04-2015


Uitzendbureau 65plus heeft deze week officieel de gunning gekregen voor het leveren van personeel voor tentamensurveillance aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De VU schreef een Europese aanbesteding uit voor de levering van tentamensurveillanten in twee percelen. Uitzendbureau 65plus schreef in op de aanbesteding Openbare Procedure - Surveillanten. Met positief resultaat; een raamovereenkomst met een looptijd van 2 jaar en een mogelijkheid tot verlenging van tweemaal 1 jaar. De Vrije Universiteit Amsterdam telt bijna 25.000 studenten en meer dan 4.600 medewerkers en staat al sinds de oprichting in 1880 bekend om haar onderscheidende manier van het toepassen van de wetenschap. De VU is een open organisatie, die sterk verbonden is met mens en maatschappij.

Ingrid Lingeman, Directeur Uitzendbureau 65plus: "Wij hebben veel energie gestopt in de beantwoording van de aanbesteding van de Vrije Universiteit Amsterdam. De VU is al jaren klant bij Uitzendbureau 65plus. Met het winnen van deze aanbesteding heeft Uitzendbureau 65plus haar positie in het hoger onderwijs verder verstevigd. De samenwerking tussen Uitzendbureau 65plus en de VU zal hierdoor een mooie impuls krijgen die ook voor andere onderwijsinstellingen interessant is".

Over Uitzendbureau 65plus Uitzendbureau 65plus – onderdeel van Venturion Investment Group – is een landelijke specialistische uitzendonderneming en heeft met diverse universiteiten en hogescholen een vergelijkbare samenwerkingsovereenkomst op het gebied van tentamensurveillance. Uitzendbureau 65plus is reeds 40 jaar dé specialist in het bemiddelen van AOW-gerechtigden. Door het unieke aanbod van Uitzendbureau 65plus kan zij de ideale aanvulling op duurzame inzetbaarheid aanbieden; ervaren, actieve flexibel inzetbare AOW-gerechtigden. Zij belichamen cruciale intrinsieke kwaliteiten zoals: natuurlijk overwicht, inlevingsvermogen, discretie en punctualiteit. Uitzendbureau 65plus heeft voor de VU 1.500 surveillanten ter beschikking gesteld.

Ga voor meer informatie naar: www.65plus.nl


Noot voor de redactie:

Voor nadere informatie over dit persbericht van Uitzendbureau 65plus neem contact op met: Uitzendbureau 65plus - Bart Veltman, Communicatie Adviseur - Tel: 075-653 99 30, E-mail: bartveltman@65plus.nl  – Website: www.65plus.nl

U vindt ons door het hele land