Bereken hier uw voordelige uitzendtarief

65plus Professional

Motivatie, kennis en ervaring gecombineerd met senioriteit en flexibiliteit. Onze professionals staan voor u klaar.

Dat zijn de kernwaarden van de dienst 65plus Professional van Uitzendbureau 65plus. Met onze deskundigheid in het hogeropgeleide seniorensegment heeft u altijd de juiste professional op de juiste plek. In een vergrijzende samenleving loopt Uitzendbureau 65plus voorop in de maatschappelijke ontwikkeling van arbeidsmarktparticipatie van senioren. Wij zijn uw gesprekspartner bij zowel het inzetten van de hogeropgeleide senior danwel de vakspecialist.

Organisaties staan vaak niet stil bij de ongekende mogelijkheden die seniore professionals bieden en benutten daarmee niet het arbeidspotentieel van deze groep arbeidsparticipanten; zij die deel willen (blijven) nemen aan het arbeidsproces, ook na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Op eenvoudige wijze kunnen organisaties de kennis en ervaring van de 65plus Professional binnenhouden en flexibel inzetten.


Wat is 65plus Professional?

Uitzendbureau 65plus spreekt uit ervaring als zij zegt dat de 65plus kandidaat vitaal, representatief, flexibel en zeer gemotiveerd is en inzetbaar op minimaal hbo werk- en/of denkniveau. Gelijkwaardig als voor de pensionering. Afhankelijk van uw wensen is de 65plus Professional flexibel inzetbaar.
 
Denkt u bij het inzetten van een 65plus Professional aan het uitvoeren of begeleiden van allerlei projecten binnen uw organisatie. Het kan gaan om verbetering van bedrijfsprocessen op onderdelen als doelmatigheid, efficiëntie, professionalisering of kostenbesparing. Maar ook het begeleiden van jongere medewerkers op een specifiek vakgebied.


Uw Voordeel

Het gebruik maken van de 65plus Professional van Uitzendbureau 65plus levert veel voordelen voor u op: flexibel in te zetten, specifieke kennis en ervaring, in te zetten op specifieke projecten en senioriteit. Aangezien de ontwikkelingen op vakgebieden niet stilstaan, maar juist razendsnel voortgaan, garandeert Uitzendbureau 65plus dat haar hoogopgeleide of gespecialiseerde kandidaten beschikken over actuele vakkennis.


Door het inzetten van een 65plus Professional via Uitzendbureau 65plus kiest u voor:

  • Flexibiliteit en senioriteit
  • Hoog gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers
  • Actuele kennis en ervaring op uw vakgebied
  • Landelijk bereikbaar en inzetbaar
  • Groot netwerk en jarenlange ervaring
  • Kostenbesparende payrollservice
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • Generatiespecialist sinds 1975
  • Vaste contactpersoon voor al uw vragen

Professionals via Uitzendbureau 65plus

Uitzendbureau 65plus is de gesprekpartner bij het inzetten van de hogeropgeleide 65-plusser. Naast scherpe tarieven, al vanaf € 35,00 per uur, biedt Uitzendbureau 65plus met het uitzenden van haar professionals ook flexibiliteit, senioriteit en motivatie. Belangrijke ingrediënten om tot een succes te komen.

Payrollservice biedt uitkomst!

Voor 65-plussers en (pre)gepensioneerden gelden andere wet- en regelgeving op het gebied van Human Resources. Uitzendbureau 65plus is dé deskundige op dit gebied. Wij kennen de regels en nemen door middel van Payrolling de taken die daarbij komen kijken graag van u over. Uitzendbureau 65plus neemt met payrolling het (juridische) werkgeverschap van u over.  U werft en selecteert of behoudt uw (pre)gepensioneerde medewerker. Uitzendbureau 65 plus stelt het arbeidscontract op en verwerkt de salarisadministratie. U heeft controle over de dagelijkse werkzaamheden, maar loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s. Meer weten over payrolling?