Bruno Korngold (66 jaar) startte in 1987 als Senior Electrical Maintenance Engineer bij Fujifilm in Breda. Tegenwoordig is Bruno Research Engineer Atmospheric Plasma Technology. Nog steeds bij Fujifilm, maar dan via de payrollconstructie van 65plus Professionals.

De afdeling waar Bruno Korngold werkt, richt zich op onderzoeken en applicaties op het gebied van atmosferisch plasma. “Met dit zogenaamde geïoniseerd gas kun je een oppervlak modificeren en daardoor een materiaal andere eigenschappen geven. Fujifilm is bezig dit unieke proces te commercialiseren en de wereld in te krijgen”, zo legt Bruno uit. Bruno’s afdeling krijgt verzoeken van andere afdelingen binnen Fujifilm en Bruno en zijn team pakken deze verzoeken op. Het kan echter meerdere jaren duren voordat een project is afgerond, want alle apparaten en systemen die Bruno ontwikkelt, zijn nog niet eerder gebouwd. 

‘De wil om te creëren en te innoveren’

Bruno vindt vooral het internationale karakter van het bedrijf bijzonder en interessant. Het is een combinatie van technologie, taalgevoel en culturen. Bruno: “Fujifilm is een geweldig bedrijf om voor te werken. Het bedrijf ademt een positieve atmosfeer uit. Medewerkers zijn stuk voor stuk gemotiveerd en hebben de wil om te creëren en te innoveren. En omdat Fujifilm daar alle ruimte voor geeft, zet iedereen zich elke dag voor 200% in.
 

Doorwerken na 65 met een mentorfunctie

Voordat Bruno de AOW-gerechtigde leeftijd bereikte, concludeerde Fujifilm dat er veel kennis en ervaring verloren zou gaan als Bruno het bedrijf zou verlaten. Binnen én buiten de eigen gelederen werd gezocht naar een duizendpoot, maar die bleek in de praktijk niet te vinden. De sollicitanten beschikten over te weinig of te specialistische kennis, terwijl men voor de functie van Bruno juist een brede kennis moest hebben. Daarom vroeg Fujifilm of Bruno na de AOW-gerechtigde leeftijd nog parttime wilde doorwerken en daarnaast een mentorfunctie wilde vervullen. Bruno twijfelde geen moment. Sterker nog; hij wil blijven werken zolang het kan.
 

Online account en keurige loonbetaling

Fujifilm had al eerder een pensioengerechtigde werknemer kunnen behouden via 65plus Professionals. De ervaringen en contacten met het bureau waren goed en via onze payrollconstructie kan Bruno parttime blijven werken. Bruno is zeer tevreden over 65plus Professionals, want hij voert zijn uren in via zijn online account en zijn loonbetaling is altijd keurig op tijd. Als hij vragen heeft, belt hij Jopie Simons – volgens Bruno “de leukste intercedente van 65plus Professionals”.
 

Contact met 65plus Professionals

Is uw interesse gewekt en wilt u ook aan de slag via 65plus Professionals? Of bent u een werkgever en wilt u een medewerker (weer) in dienst nemen via een payrollconstructie? Neem contact met ons op en vraag wat 65plus Professionals kan betekenen voor u als opdrachtgever of kandidaat!
 

Snel uw uitzendtarief berekenen?