Onze uitgebreide talentpool bevat onder andere informatieanalisten, businessanalisten, applicatiebeheerders en ICT-projectmanagers. Zij sturen teams aan, leiden uitdagende projecten, identificeren nieuwe kansen en geven advies. Door ons uitgebreide wervings- en selectieproces zorgen onze recruiters altijd voor de juiste professional op de juiste plek. Waar u altijd op kunt rekenen? De 65plus IT-professionals zijn stuk voor stuk hoog opgeleid en hebben jarenlange ervaring met het oplossen van ICT-vraagstukken.

Het DNA van onze IT professionals

Ontdek de meerwaarde van de ICT'ers van 65plus Professionals

 • Ervaring in ICT

  Ervaring in ICT

  Onze professionals zijn kort geleden nog actief geweest op tactisch en strategisch niveau.

 • Minimale inwerktijd

  Minimale inwerktijd

  Door de combinatie van motivatie, kennis en ervaring met senioriteit hebben de 65plus professionals een minimale inwerktijd.

 • Hoogopgeleid

  Hoogopgeleid

  De 65plus professionals hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar beschikken ook over de juiste papieren.

 • Referentiecheck

  Referentiecheck

  Onze recruiters zorgen altijd voor een diploma- en referentiecheck, zodat altijd de juiste professional op de juiste plek zit.

Vind de beste ICT-professional

In onze database hebben wij onder andere:

 • Informatieanalisten
 • Businessanalisten
 • Applicatiebeheerders
 • ICT-projectmanagers
 • Programmeurs

Op zoek naar een ander profiel?

Zoekt u een professional voor een andere functie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer over onze ICT-professionals

Kosten besparen, efficiënte werkprocessen, big data, productontwikkeling, Cloud-oplossingen: geen IT-vraagstuk is onze database onbekend. Onze talentpool zit namelijk vol met ervaren ICT-professionals. Zij zetten wensen, kansen en uitdagingen om naar concrete oplossingen. Door hun senioriteit, jarenlange kennis en ervaring en natuurlijk overwicht zijn zij uitstekende projectleiders en sparringpartners op tactisch en strategisch niveau. Onze senioren zijn kortgeleden actief geweest als IT-professional en kunnen op een flexibele, effectieve en kostenbesparende manier voor u aan de slag, zowel voor langdurige als ad hoc opdrachten. 

Bruno Korngold startte in 1987 zijn carrière bij Fujifilm in Breda. Tegenwoordig werkt hij er nog steeds met veel plezier via 65plus Professionals. Bruno Korngold (66 jaar) Research Engineer bij Fujifilm

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?