De zorg- en welzijnssector is continu in beweging. En dat vraagt om daadkrachtige professionals die weten wat het vak inhoudt. Onze 65-plussers zorgen na uit uitgebreide carrière in de zorg met plezier voor kennisoverdracht. Door hun natuurlijk overwicht kunnen zijn daadwerkelijk het verschil maken bij u op de werkvloer: zij kunnen mensen laten meebewegen! Gezien hun kennis en ervaring kunt u bovendien rekenen op een minimale inwerktijd. In ons bestand hebben wij onder andere verpleegkundigen, zorgcoördinatoren, pedagogisch medewerkers, psychologen en artsen.

Het DNA van onze zorgprofessionals

Ontdek de meerwaarde van de zorg medewerkers van 65plus Professionals

 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze seniore medewerkers hebben jarenlange ervaring in de zorg.

 • Adequate kennis

  Adequate kennis

  Onze zorgprofessionals zijn recentelijk actief geweest in de zorg en weten wat er speelt.

 • Hoogopgeleid

  Hoogopgeleid

  Onze 65-plussers hebben minimaal een hbo-diploma. Daarnaast wordt er een diploma- en referentiecheck gedaan door onze recruiters.

 • Minimale inwerktijd

  Minimale inwerktijd

  Door de unieke combinatie van kennis en ervaring met senioriteit, is er sprake van een minimale inwerktijd.

Vind de beste zorgprofessional

In onze database hebben wij onder andere:

 • Verpleegkundigen
 • Zorgcoördinatoren
 • Pedagogisch medewerkers
 • Psychologen
 • Artsen

Op zoek naar een ander profiel?

Zoekt u een professional voor een andere functie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer over onze zorg professionals

Bent u voor uw ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingstehuis of andere zorg- en welzijnsorganisatie op zoek naar loyale, hoogopgeleide medewerkers? Denk dan eens aan de unieke talentpool van 65plus Professionals! Met reeds een uitgebreide landelijke database zorgprofessionals en een zorgvuldige wervings- en selectieprocedure zorgen wij voor de juiste professional op de juiste plek. Voor zowel langdurige als ad hoc opdrachten zijn wij uw partner voor flexwerkvraagstukken. Via 65plus kunt u ervaren personeel op een eenvoudige en kosteneffectieve wijze inzetten voor allerlei werkzaamheden en projecten.

Nieuws & actualiteiten

Bruno Korngold startte in 1987 zijn carrière bij Fujifilm in Breda. Tegenwoordig werkt hij er nog steeds met veel plezier via 65plus Professionals. Bruno Korngold (66 jaar) Research Engineer bij Fujifilm

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?