Amsterdam

Recruiter

Recruiter

Wil jij de belangrijkste schakel zijn voor onze unieke doelgroep van AOW gerechtigde kandidaten en opdrachtgevers voor Facility, Hospitality en Office? Ben jij net afgestudeerd of heb jij al enige ervaring binnen recruitment? Je bent bij 65plus aan het juiste adres! Bij 65plus draait het om het verbinden van mensen die oprecht op zoek zijn naar iets nieuws: mensen die zelfs na hun AOW-gerechtigde leeftijd volop gemotiveerd zijn om van waarde te zijn voor de maatschappij.

De impact die jij maakt als recruiter bij 65plus

Wat ga je precies doen? Als recruiter zoek je de juiste AOW-gerechtigde kandidaten en breng je ze in contact met onze opdrachtgevers. Je voert sollicitatiegesprekken en op creatieve wijze trek je potentiële kandidaten aan. Jouw kracht? Je denkt buiten de kaders en zoekt actief naar manieren om de perfecte match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Dit maakt jouw baan uitdagend en stelt je in staat om echt een impact te maken.

Je wordt onderdeel van een topteam waarin we hard werken, maar ook zorgen voor een fijne, open en gezellige sfeer. Tijdens wekelijkse meetings houden we elkaar op de hoogte van lopende zaken en potentiële matches. Zo helpen we elkaar om voor elke opdrachtgever de perfecte kandidaat te vinden.

Jouw toekomstige collega aan het woord

Je hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven, maar Manon wel! Manon is onze recruiter bij de business unit Transport, Vervoer en Logistiek in Bunnik. Zij vertelt je graag hoe het is: “Dit werk is heel divers. De ene keer voer je een gezellig en interessant intakegesprek met een kandidaat, en het volgende moment bel je de opdrachtgever om te vertellen dat we een geweldige match hebben gevonden.” Manon geniet vooral van het contact met deze bijzondere doelgroep. “De kandidaten zitten vol motivatie. Ze hebben zichzelf aangemeld, wat betekent dat ze oprecht op zoek zijn naar een nieuwe baan. Het is geweldig om te ervaren hoe dankbaar ze zijn wanneer je voor hen een passende baan hebt gevonden.”

8 redenen waarom jij bij ons wilt werken

  • Salaris tussen de €2.200 en €3.500
  • Werken op ons kantoor in Amsterdam naast Station Sloterdijk (goed bereikbaar met ov)
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Mogelijkheid om indien gewenst vanuit huis te werken
  • 31,5 vakantiedagen per jaar
  • Persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling via onze eigen academy
  • In team verband werken, maar wel met eigen verantwoordelijkheid
  • Doorgroeimogelijkheden 

Over 65plus

65plus is een niche speler met bijna 50 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. We zijn een kleine organisatie met een grote landelijk impact met een uniek verhaal en onze eigentijdse en vernieuwende visie. We brengen dagelijks vraag en aanbod bij elkaar via onze unieke formule en zijn tevens werkgever van 32 medewerkers, verspreid over 3 kantoren en 2200 AOW-gerechtigde flexmedewerkers. 65plus is samen met ErvarenJaren onderdeel van Nestor, het uitzendkantoor voor 60+ en gepensioneerden in België. Dit maakt ons de grootste uitzendgroep in de Benelux voor 50-plussers en gepensioneerden.

Hier herken jij jezelf in

Heb jij mbo of hbo werk- en denkniveau? Ben je leergierig en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen? Ben je ambitieus, energiek, een doorzetter en een teamplayer? Dan is dit misschien wel jouw volgende stap.

Geef jouw carrière een nieuw vervolg! Solliciteer via het formulier (dit duurt maar een minuut) of stuur jouw cv en korte motivatie naar onze HR Officer Tessa Huitema via sollicitatie@65plus.nl. Voor vragen kun je haar bereiken op 06-48451817.

Solliciteer nu

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en wil jij jouw carrière een nieuw vervolg geven bij 65plus? Solliciteer dan binnen een minuut via dit formulier. Onze HR-afdeling zal op korte termijn (3 werkdagen) bij jou terugkomen met een inhoudelijke reactie. 

Max. 16,00MB
Max. 16,00MB