Recruiter

Als recruiter bij 65plus ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse match tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Jij zorgt voor de beste oplossingen voor personeelsvraagstukken voor onze klanten. Zo wordt kennis behouden en diversiteit binnen een organisatie geborgd. Je stelt actief kandidaten voor en zorgt voor cross- en upselling bij opdrachtgevers. Door de inzet van (digitale) tools en campagnes draag je bij aan de candidate journey. Een enorm uitdagende rol waarin je écht impact kunt hebben! Wij bemiddelen een niche doelgroep bij 65plus!

Wat ga je nog meer doen

 • Matchen van HBO/WO professionals met opdrachten, voeren van sollicitatiegesprekken en op creatieve wijze werven van potentiële kandidaten
 • Door jouw vakinhoudelijke kennis en ervaring weet je jouw doelstellingen te vervullen en zorg je daarnaast voor een efficiënte en effectieve manier van werken
 • Je hebt dan ook een persoonlijke kpi’s
 • Je rapporteert (on)gevraagd over de behaalde resultaten, gestelde doelstellingen en de performance van jouw input aan de hand van kpi’s
 • En ook zorg jij voor het behouden van een fijne, open en gezellige sfeer waarin hard én efficiënt wordt gewerkt en onze kernwaarden ondernemend, gezamenlijk, durf/lef en trots tot uiting komen!

Wie ben jij

 • HBO werk- en denkniveau
 • Commercieel en resultaatgedreven persoonlijkheid, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen
 • Grote mate aan vakkennis op het gebied van de (flexibele) arbeidsmarkt
 • Kennis van actuele wet- en regelgeving, specifieke regelgeving die relevant is voor de uitzendbranche
 • Ervaring met Salesforce is mooi meegenomen
 • Analytisch, resultaatgericht, sterk luisterend vermogen

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal 5, minimaal € 2.135,80 en maximaal € 3.375,56 bruto per maand o.b.v. fulltime en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je bent zelf in charge voor wat je kunt behalen aan bonus op basis van jouw prestaties. Werken is leuk, maar vrije tijd ook. Zo kun je rekenen op maar liefst 31,5 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime werkweek. Zo houd je een goede balans tussen werk en privé. En ook (persoonlijke) ontwikkeling vinden wij belangrijk, via onze eigen trainer zorgen wij ervoor dat jij kunt blijven groeien.

Wie zijn wij

65plus is een niche speler met bijna 50 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. We zijn een kleine organisatie met een grote landelijk impact met ons unieke verhaal. Er werken ongeveer 35 collega’s die op een informele manier met elkaar samenwerken om elke dag  weer gewone dingen ongewoon goed te doen. Onze cultuur kenmerkt zich als transparant, direct en betrokken. Wij vinden doorgroei en ontwikkeling van onze medewerkers bijzonder belangrijk en bieden dan ook middels eigen ontwikkelde trainingen hiervoor uitgebreid de mogelijkheden.   

Interesse

Solliciteer direct via sollicitatie@65plus.nl of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR Manager: Hester van Gils te bereiken via sollicitatie@65plus.nl of telefonisch via 06-48451817.

 

Solliciteer nu!

Max. 32,00MB
Max. 32,00MB