Recruitment specialist

Utrecht (Huis ter Heide)


Wij helpen duizenden uitzendkrachten bij het zinvol invullen van de extra vrije tijd die zij hebben zodra de AOW gerechtigde leeftijd is bereikt. Zij zijn ontzettend dankbaar voor onze inspanningen die hen een mooie baan oplevert, en deze dankbaarheid geeft veel voldoening. Daar komt óók nog eens bij dat onze gemotiveerde uitzendkrachten dé oplossing bieden voor de capaciteitsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Onze (unieke vorm van) dienstverlening maakt dat het mes dus aan twee kanten snijdt. Om de enorme groei van onze organisatie te kunnen bijbenen zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een recruitment specialist. Dit is een baan waarbij je actief bent op het snijvlak van mens, arbeid en commercie. Waar daarvoor nodig is? Intrinsieke drive, de échte wil om te winnen en een beetje durf/lef. We gaan je uitgebreid introduceren en trainen binnen de organisatie. Wij zoeken iemand voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband en vooral ook: werk dat er écht toe doet. Benieuwd? Lees verder!
 

 

Jouw werkzaamheden
 

Bij ons regiokantoor Midden Oost Nederland (gevestigd in Huis ter Heide nabij Utrecht) brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Wij zijn de trotse leverancier van vele organisaties, variërend van het MKB tot landelijke spelers. Dit betekent dat je te maken krijgt met een ontzettend gevarieerd en afwisselend klantenbestand. Met onder andere apotheken en productiebedrijven, maar ook onderwijsinstellingen en multinationals. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de uitzendkrachten, ook dit zijn mensen met verschillende achtergronden en ambities. Dit geeft dus veel afwisseling en omdat ieder vraagstuk anders is, vergt dit van jou ook de gespreksvaardigheden die jou helpen de exacte vraag in kaart te krijgen.

Matches maken op een commerciële, creatieve en vooral ook duurzame manier. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Nadat je de vraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk in kaart hebt gebracht, plaats je wervingsprofielen op de website en beoordeel je binnenkomende sollicitaties van uitzendkrachten. Vervolgens neem je telefonisch contact op voor een eerste indruk en ga je zelfstandig intakegesprekken voeren. Je maakt een profiel van de uitzendkracht en schat in waar deze kandidaat het beste zal passen. Ook schakel je veel met onze buitendienst medewerkers, het opbouwen van een productieve, op wederzijds vertrouwen gebaseerde samenwerking is hierin essentieel. Zij zijn immers de ogen en oren in de markt, en jij weet exact wat er aan de kandidaten kant speelt.

Onze nieuwe collega

 • werkt vanuit een commerciële drive. Kansen zien en pakken: succesvol willen zijn!
 • heeft een grote affiniteit met onze doelgroep: de AOW gerechtigde uitzendkrachten
 • is in staat om onder druk het hoofd koel te houden
 • brengt bij voorkeur ervaring binnen de uitzendbranche of een vergelijkbare sector mee
 • heeft uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • is initiatiefrijk, weet goed prioriteiten te stellen en kan tevens zelfstandig werken

Het aanbod

 • een vast bruto maandsalaris van minimaal € 1.985 en maximaal € 2,945 per maand afhankelijk van ervaring
 • een lucratieve bonusregeling waarbij je ieder kwartaal aanspraak maakt op een bonus van 4% tot 10% van je kwartaalsalaris
 • een netto onkostenvergoeding van € 45 per maand en een eindejaarsuitkering van 2%
 • wij vinden een werk/prive balans zeer belangrijk: zo heb je recht op maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar
 • je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Wij willen een langdurige samenwerking aangaan en zullen je uitgebreid introduceren en trainen binnen de organisatie. Uitzendwerk heeft te maken met specifieke regels, procedures, cao's en wet- en regelgeving. Er komt met name in de eerste periode veel informatie op je af, maar je wordt uitstekend begeleid.  

Over het team

In deze functie werk je samen met 5 directe collega's en ontvang je leiding van een regiomanager. De sfeer is open, direct en collegiaal. Bij dit kantoor heerst veel energie en is er volop kennis aanwezig. Je kunt dus rekenen op een productieve werkomgeving waarbinnen hard gewerkt wordt maar ook ruimte is voor humor.  

Interesse?

Solliciteer direct via sollicitatie@65plus.nl o,v.v. sollicitatie recruitment specialist. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR Officer: Jelle Kuijs te bereiken via sollicitatie@65plus.nl of telefonisch via 06-3634 2175.