Bent u op zoek naar vakantiekrachten tegen een gunstig tarief in de vakantieperiode? Maak dan nu gebruik van onze kortingsactie en zet de vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus in. Zo kunt u, ondanks de grote vakantiedrukte en personeelstekorten, toch zonder zorgen op vakantie! 

Wij hebben een ruime database met AOW-gerechtigden die klaarstaan om de handen uit de mouwen te steken, ook tijdens de vakantieperioden. De ervaren, gemotiveerde en flexibel inzetbare vakantiekrachten gaan bijvoorbeeld aan de slag als gastheer, gastvrouw, chauffeur, baliemedewerker, telefonist, receptionist en logistiek medewerker.

Nieuwsgierig naar ons scherpe uitzendtarief? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u een vrijblijvende kostenindicatie ontvangt met 10% korting op het uitzendtarief gedurende de maanden juli en augustus 2020.

Liever meteen telefonisch contact? Dat kan, neem dan contact op met de vestiging in uw regio en geef aan dat u gebruik wilt maken van de kortingsactie. Scroll naar beneden voor de actievoorwaarden.

Aanmelden Kortingsactie

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in, zo kunnen wij u beter helpen. Naar aanleiding van uw aanmelding voor de kortingsactie nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op om uw vacature door te nemen en een scherp tarief af te geven (inclusief 10% korting). Na het invullen van het formulier ontvangt u direct op uw e-mail de 65plus Whitepaper: Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Onze regiokantoren