Billboard maart 2019.png

Vakantiekrachten

Ook vakantieversterking nodig tijdens de zomerperiode?

 

Ja, ik wil 10% korting op het uitzendtarief

Bent u op zoek naar vakantiekrachten tegen een gunstig tarief in de vakantieperiode? Maak dan nu gebruik van onze kortingsactie en zet de vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus in. Zo kunt u, ondanks de grote vakantiedrukte en personeelstekorten, toch zonder zorgen op vakantie! 

Wij hebben een ruime database met AOW-gerechtigden die klaarstaan om de handen uit de mouwen te steken, ook tijdens de vakantieperioden. De ervaren, gemotiveerde en flexibel inzetbare vakantiekrachten gaan bijvoorbeeld aan de slag als gastheer, gastvrouw, chauffeur, baliemedewerker, telefonist, receptionist en logistiek medewerker.

Nieuwsgierig naar onze scherpe uitzend- en payrolltarieven? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u een vrijblijvende kostenindicatie ontvangt met 10% korting op het uitzendtarief gedurende de maanden maart, april, mei, juni en juli 2019. Ook doet u mee aan een leuke, persoonlijke winactie waarin onbezorgd ontspannen centraal staat.

Liever meteen telefonisch contact? Dat kan, neem dan contact op met de vestiging in uw regio en geef aan dat u gebruik wilt maken van de kortingsactie. Scroll naar beneden voor de actievoorwaarden.

Er even lekker tussenuit?

Wij verloten onder de deelnemers van onderstaande kortingsactie tien Nationale Horeca Cadeaukaarten ter waarde van € 100 per kaart.

Heeft u een vacature? 65plus kan deze zorgeloos voor u invullen. Als u de vacature bij ons aanmeldt maakt u tijdens de actieperiode (24-03-2019 tot 01-08-2019) kans op het winnen van één van de Nationale Horeca Cadeaukaarten!

 

2.png

De Nationale Horeca Cadeaukaart is een hotelbon, dinerbon en borrelbon in één. Kies een hotel, restaurant of café uit en geniet met de Nationale Horeca Cadeaukaart van de Nederlandse gastvrijheid! 

In de maand september 2019 verloten wij onder de deelnemers de prijzen. De winnaars zullen op deze pagina bekend worden gemaakt. Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen. Na een succesvolle invulling van uw vacature doet u automatisch mee met de winactie.

Aanmelden Kortings- en Winactie

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in, zo kunnen wij u beter helpen. Naar aanleiding van uw aanmelding voor de kortingsactie nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op om uw vacature door te nemen en een scherp tarief af te geven (inclusief 10% korting). Ook doet u automatisch mee met de hierboven beschreven winactie.

* Actievoorwaarden Kortingsactie

Door gebruik te maken van de Kortingsactie, gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden:

  • De 10% korting is geldig van 24-03-2019 tot 01-08-2019;
  • De korting van 10% geldt uitsluitend voor nieuwe opdrachten (uitzenden en payroll) die starten in de periode van 24-03-2019 tot 01-08-2019;
  • Vervangingplaatsingen en plaatsingen die later starten dan de actieperiode komen niet in aanmerking voor deze kortingsactie;
  • U ontvangt in de periode augustus/september 2019 van ons een creditfactuur ter waarde van 10% korting over het totaal aan u gefactureerde bedrag (excl. BTW) aan afgenomen gewerkte uren in de periode 24-03-2019 tot 01-08-2019;
  • Het uitzendtarief zal in de actieperiode niet worden aangepast, met uitzondering van loonsverhogingen die worden doorgevoerd door de NBBU, die vanuit de overheid worden opgelegd of die in samenspraak met u zijn overeengekomen;
  • Bij weigering of niet aanvaarding van de aan de actie verbonden voorwaarden, zal de korting niet worden toegekend.
  • De opdrachtgever dient vooraf het webformulier te gebruiken om in aanmerking te komen voor de korting. De opdrachtgever kan ook telefonisch aangeven gebruik te willen maken van de Kortingsactie. Neem contact op met een kantoor in uw regio.


65plus is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden gedurende de looptijd van deze aanbieding te wijzigen of aan te passen zonder dat 65plus daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van enige schade gehouden is jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de voorwaarden en/of staking, zal door 65plus bekend gemaakt worden op deze pagina.

U vindt ons door het hele land