Wilt u meer weten over het werken in het 'nieuwe normaal'? Onze HR-specialisten vertellen u er graag meer over en denken mee met de mogelijkheden. Neem contact op met uw 65plus contactpersoon of ga naar de contactpagina voor de contactgegevens van onze regiokantoren.

Checklist Veilig werken

Zorg voor een RIVM-proof werkvloer

Bent u al klaar voor het nieuwe werken? Download de Checklist Veilig werken vol aandachtspunten voor een veilige werkplek!

Wie is er verantwoordelijk?

Download het handige overzicht

Het 'nieuwe werken', met de diverse maatregelen, is van toepassing op iedere werkvloer. Werkt u samen met een uitzendbureau, dan is het goed om te weten wie er verantwoordelijk is voor het naleven van de essentiële regels. DOORZAAM maakte een handig overzicht.

Meer informatie? Ga dan naar de website van DOORZAAM. Daar vindt u onder andere het protocol 'Samen veilig doorwerken voor de uitzendbranche' (beschikbaar in diverse talen). 

Coronaprotocollen per branche

Ga naar mijncoronaprotocol.nl

MKB-Nederland en VNO-NCW lanceren in samenwerking met de rijksoverheid de nieuwe website www.mijncoronaprotocol.nl. Op deze site zijn alle protocollen te vinden waarin is vastgelegd hoe bedrijven en publieke organisaties in hun sector aan de slag gaan met de 1,5-meterregels en andere RIVM-voorschriften om verantwoord open te kunnen.

Onze locaties