100% kwaliteitsgarantie met ISO en NEN-normering

100% kwaliteitsgarantie met ISO en NEN-normering

Wist u dat Uitzendbureau 65plus gecertificeerd is volgens de ISO 9001: 2008 en de NEN4400-1 norm? Dit betekent voor u dat u kunt rekenen op een erkende dienstverlening waarin kwaliteit en maatwerk centraal staat.

Consistent in kwaliteit

Als uitzendspecialist weten we hoe belangrijk kwaliteit en service is bij het vinden van een geschikte werknemer. U wilt tenslotte kunnen rekenen op een soepele samenwerking en dienstverlening waarin uw wensen centraal staan. Bij Uitzendbureau 65plus begrijpen we dit en vormt dit een centraal onderdeel binnen ons bedrijf. Iets dat we niet enkel zeggen, maar dat ook bewezen wordt door de diverse certificeringen en ons lidmaatschap aan branchevereniging NBBU.

Jaarlijks wordt Uitzendbureau 65plus gescreend waarbij wordt bekeken of wij nog steeds op kwalitatief hoog niveau onze diensten verlenen. We zijn dan ook trots dat we gecertificeerd zijn volgens de ISO 9001:2008 en NEN4400-1 norm.

Wij vinden de flexkracht die bij uw organisatie past

Zo bieden wij u een totaalservice bij het vinden van een ervaren AOW-gerechtigde werknemer en koppelen we onze ervaren flexkrachten aan de behoeftes van uw bedrijf. Een belofte waar u ons aan mag houden.

Benieuwd hoe we dit voor u aanpakken? Maak kennis met onze kandidaten, lees meer over het werken met 65-plussers en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Reageren