4 Redenen om een directiechauffeur in te schakelen

Wilt u binnen uw bedrijf gebruikmaken van privéchauffeurs of directiechauffeurs? Deze medewerkers bieden veel praktische voordelen. Voordelen voor de betreffende passagier, maar ook voor u als werkgever. Lees hier vier redenen waarom u een directiechauffeur in zou moeten schakelen.

Veel directieleden of managementmedewerkers van grote bedrijven en multinationals beschikken over een privéchauffeur of directiechauffeur. De medewerker wordt van en naar afspraken gereden, zodat de passagier tijdens het reizen belletjes kan plegen en aantekeningen kan uitwerken. Ten onrechte wordt het inhuren van een chauffeur nogal eens gezien als decadent of overdreven. Maar een privéchauffeur biedt vooral veel praktische voordelen. Voordelen voor de betreffende passagier, maar ook voor u als werkgever. Lees hier vier redenen waarom u zou moeten werken met privéchauffeurs. 
 

Reden 1: Medewerkers krijgen werk gedaan

Uw medewerker neemt plaats op de achterbank va de auto. Deze is van alle gemakken voorzien en er is zelfs ruimte gecreëerd voor een bescheiden werkplek. Zo kan uw medewerker tijdens de autoritten werk verzetten, zoals het plegen van telefoontjes en het voorbereiden van afspraken. 
 

Reden 2: Tijd om na te denken

Neemt uw medewerker plaats op de achterbank van de auto, dan hoeft hij zich niet te concentreren op het verkeer. Hij kan zijn gedachten de vrije loop laten en hij kan ongestoord nadenken over belangrijke bedrijfsstrategieën, het analyseren van processen of het optimaliseren van verkopen. 
 

Reden 3: Veiligheid voorop

Ongelukken in het verkeer komen dagelijks voor. Deze worden niet enkel veroorzaakt door drukte, maar ook door onoplettendheid. Men let niet goed op en kijkt op hun smartphone, waardoor er een kop-staartbotsing plaatsvindt. Met een privéchauffeur heeft u dit niet. De chauffeur richt zich volledig op het wegverkeer en de passagier kan ongestoord op zijn mobiel, tablet of laptop werken.
 

Reden 4: Moment van ontspanning

Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar door ontspanning presteren uw medewerkers beter. Wanneer uw medewerker in de auto wordt rondgereden, kan hij een moment ontspannen en loskomen van zijn afspraken. Even muziek luisteren, naar buiten staren of een dutje doen: uw medewerker ontspant en kan zich tijdens zijn volgende afspraak beter concentreren. 
 

Directiechauffeurs van 65plus Op de Weg

Bent u overtuigd en wilt u werken met privéchauffeurs? Bij 65plus Op de Weg kunt u terecht voor ervaren en bekwame privéchauffeurs en directiechauffeurs. Deze medewerkers beschikken over jarenlange rijervaring, ze zijn punctueel en sociaalvaardig. Bekijk onze beschikbare functies en neem contact op met onze HR-specialisten. Zij helpen u graag verder en zullen de geschikte directiechauffeurs bij u plaatsen.

Bron: Rent a Bob