65plus feliciteert Efteling met 65ste verjaardag

65plus feliciteert Efteling met 65ste verjaardag

Onze gewaardeerde opdrachtgever Efteling bestaat op 31 mei maar liefst 65 jaar. Al enkele jaren werkt Uitzendbureau 65plus met dit Brabantse pretpark. Wij feliciteren Efteling dan ook van harte met dit unieke jubileum!

Uitzendbureau 65plus feliciteert de Efteling met het vieren van het 65-jarige verjaardag. Wij weten als geen ander hoe bijzonder het is om 65 jaar oud te worden. Wij werken immers met uitzendkrachten van 65 jaar en ouder. Zij gaan na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd aan het werk bij diverse opdrachtgevers, waaronder de Efteling! Vanuit ons label 65plus In Goede Handen plaatsen wij ervaren medewerkers die aan de slag gaan in uiteenlopende functies, zoals klusjesman, facilitair monteur, gastheer en gastvrouw, horecamedewerker en medewerker die de attracties opstart en bedient.

 

Payroll bij Efteling

Daarnaast payrollen wij diverse medewerkers vanuit ons label 65plus Payroll Professionals. Zo heeft het pretpark diverse medewerkers die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt, maar die dolgraag nog willen doorwerken. Vanuit de payrollconstructie van Uitzendbureau 65plus kunnen zij naar hartenlust blijven werken bij de Efteling in Kaatsheuvel.

 

Contact met onze HR-specialisten

Wilt u meer informatie over dit bijzondere jubileum óf wilt u meer weten over de diensten die Uitzendbureau 65plus bij de Efteling aanbiedt? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze HR-specialisten. Zij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij ook u kunnen bieden. 

Reageren