65plus Payroll Professionals is gelanceerd

Heeft u een werknemer in dienst die de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt? Dan kunt u hem of haar in dienst houden met de payrollconstructie van Uitzendbureau 65plus. Uiteraard kunt u ook een geheel nieuwe medewerker payrollen. Onze payrolldienst heet voortaan 65plus Payroll Professionals met een bijbehorende eigen website. 
 

Uitzendbureau 65plus houdt zich niet alleen bezig met het uitzenden van AOW-gerechtigde medewerkers. Wij nemen desgewenst ook het payrollen van de medewerker op ons. Bij onze dienst payroll wordt de medewerker geworven en geselecteerd door de werkgever zelf, maar nemen wij de medewerker in dienst en nemen wij het administratief en juridisch werkgeverschap op ons. Payroll is zeer interessant voor zowel werkgever als werknemer. Om dit nog duidelijker naar voren te brengen, is er een specialisatiewebsite van Uitzendbureau 65plus ontwikkeld, 65plus Payroll Professionals genoemd. 
 

Voordelen 65plus Payroll Professionals

Payrolling via 65plus Payroll Professionals biedt werkgevers en werknemers veel voordelen. Zo kunnen wij medewerkers na het bereiken van de AOW-leeftijd nog minimaal 4 laten doorwerken. Daarnaast zijn wij specialist in het uitzenden van senioren die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. Hierdoor hebben wij veel kennis van alle bijkomende administratie, zoals pensioeninhoudingen, regels rondom AOW en andere specifieke aandachtspunten.
 

Opdrachtgevers berekenen payrolltarief

65plus Payroll Professionals biedt niet alleen medewerkers in dienstverband een payrollconstructie: ook zijn er interessante constructies voor ZZP’ers en freelancers. Daarnaast werken wij voor kleinere en grotere bedrijven en organisaties in heel Nederland, waaronder Bugaboo, Gemeente Amsterdam, Sodexo, Efteling, Leger des Heils en Hogeschool inHolland. Bent u benieuwd wat payroll u bespaard? Werknemers én werkgevers kunnen vrijblijvend het payrolltarief bij 65plus Payroll Professionals opvragen. Eenvoudig en snel!
 

Meer weten?

Maak kennis met 65plus Payroll Professionals via onze nieuwe website www.65plus.nl/payroll/. Hier leest u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden. Ook kunt u zich als werkgever of werknemer inschrijven voor onze payrolldiensten. Wilt u vooraf meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze HR-specialisten, zij helpen u graag verder. 

 

Klik op onderstaande foto om naar de website te gaan