AOW-gerechtigde werknemers voor de recreatieve sector

Bij Uitzendbureau 65plus hebben we enthousiaste vacatures in-/ en kandidaten voor allerlei branches. Dus ook in de recreatieve sector.

Kennis van zaken, een ruime ervaring en een groot enthousiasme om aan de slag te gaan. Dat is wat alle AOW-gerechtigde kandidaten van Uitzendbureau 65plus gemeen hebben. Niet gek dus dat onze flexwerkers in de meest uiteenlopende branches te vinden zijn.

Ervaren flexwerkers voor de toeristische sector

De afgelopen jaren hebben we dan ook verschillende matches gevonden tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers in de recreatie en vrijetijd sector. Lees bijvoorbeeld eens over onze beveiliger in het Boymans van Beuningen museum, de toezichthouders in dierentuin Artis of onze uitzendkrachten bij Railz Miniworld. Slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden aan opdrachtgevers die op zoek zijn naar ervaren uitzendkrachten of AOW-gerechtigde kandidaten die graag aan de slag willen.

Meer weten? Bekijk dan direct onze AOW-gerechtigde kandidaten of wat wij voor u als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen.