Arnhem Business schenkt aandacht aan vestiging Arnhem

Arnhem Business schenkt aandacht aan vestiging Arnhem

Maaike Jonge Poerink, manager van de nieuwste vestiging van Uitzendbureau 65plus in Arnhem, nam onlangs deel aan een ontbijtsessie van Arnhem Business. Samen met andere professionals uit de branche sprak ze over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees er hier meer over.

Onlangs opende Uitzendbureau 65plus een nieuwe vestiging in Arnhem. Het regiokantoor is gevestigd aam de Tivolilaan 205 (Kantoorgebouw De Enk) in Arnhem. Vanuit hier kunnen wij opdrachtgevers en uitzendkrachten in de regio Gelderland nog beter bedienen. Niet alleen in Arnhem, maar ook in Nijmegen, Dieren, Wageningen, Apeldoorn, Deventer, Almelo, Enschede en andere omliggende plaatsen.
 

Ontbijtsessie over maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het businessmagazine Arnhem Business besteedde onlangs aandacht aan de nieuwe vestiging. Zij organiseerden een ontbijtsessie en Maaike Jonge Poerink, manager van de vestiging Arnhem, nam hieraan deel. Met drie andere professionals uit de wereld van opleiding, HRM en detachering ging zij in gesprek over het thema ‘MVO en personeel’.
 

Lees het artikel terug

Benieuwd wat Maaike Jonge Poerink en de drie andere deelnemers aan de ontbijtbijeenkomst over dit onderwerp te zeggen hebben? Lees het hier terug!

Bron: Arnhem Business
 

Reageren