Heeft u onze billboards al gezien en onze radiocommercials al gehoord?

Heeft u direct goed personeel nodig? Of bent u op zoek naar een betaalde baan? Maak dan kennis met Uitzendbureau 65plus. De hele maand november voeren wij een grootschalige mediacampagne, bestaande uit o.a. bannering, billboards, radiocommercials en meer. Beluister hier de radiocommercials voor werkgevers en uitzendkrachten terug.

Uitzendbureau 65plus is specialist in de arbeidsbemiddeling van AOW-gerechtigde medewerkers. Sinds 1975 zenden wij deze ervaren en zeer gemotiveerde medewerkers uit in verschillende sectoren, zoals het onderwijs, de facilitaire dienstverlening, office, hospitality en de transport- en vervoersector.  Deze diensten bieden wij aan via onze labels 65plus In het Onderwijs, 65plus In Goede Handen en 65plus Op de Weg.
 

De voordelen van AOW-gerechtigde medewerkers

AOW-gerechtigde medewerkers bieden tal van voordelen. Zo hebben ze veel kennis en ervaring en zijn ze bijzonder gemotiveerd omdat ze er vrijwillig voor kiezen door te werken na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd. Werkgevers kunnen vertrouwen op een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, een pool met 100.000 beschikbare kandidaten en optimale, flexibele inzetbaarheid. 

 

Betaald bezig blijven en genieten van uw werk?

Als 65-plusser heeft u veel kennis en ervaring en daar wilt u iets mee doen! Dat kan bij Uitzendbureau 65plus. U kunt onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken waarbij u zelf bepaalt hoeveel uur u wilt werken en wanneer. 65plus is gespecialiseerd in verschillende functies. 

Wilt u graag aan de slag? Bekijk de vacatures van onze specialisaties In het Onderwijs, Op de Weg en In Goede Handen of schrijf u vrijblijvend in. 
 

Billboards en radioreclame

Momenteel vragen wij extra aandacht voor onze dienstverlening met een grootschalige mediacampagne voor werkgevers én uitzendkrachten. Verspreid door Nederland staan diverse billboards waarop onze boodschap wordt overgebracht. De lichtmasten staan langs de snelwegen A2, A4, A8/A10, A12 en A16. Daarnaast zijn onze radiocommercials voor werkgevers en werkzoekenden op o.a. BNR, Q-music en alle landelijke regionale publieke omroepen te horen. Heeft u de commercials gemist? Beluister ze hieronder eenvoudig terug!

 

Radiocommercial voor werkzoekenden

 

Radiocommercial voor werkgevers


Wilt u meer informatie over onze mediacampagne óf wilt u direct gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op.