Bespaar kosten dankzij payroll

Een veelgehoord bezwaar bij payrolling is dat dit duurder is dan medewerkers zelf in dienst nemen. Dit is echter een misvatting. Met payroll bespaart u namelijk kosten! Hoe? Lees er hier meer over.
 

Vaak denkt men dat payrolling duur is. Een medewerker zou bijvoorbeeld twee keer zo duur zijn wanneer deze via een payrollcontract werkt, dan wanneer hij op de eigen loonlijst staat. Dit is echter niet het geval! Maakt u gebruik van een payrollconstructie, dan levert u dat gemak, minder risico’s én een kostenbesparing op. 65plus Payroll Professionals, onderdeel van Uitzendbureau 65plus, legt het u graag uit.
 

Betalen aanverwante kosten

Als werkgever komen veel werknemerskosten voor uw rekening. Zo betaalt u een medewerker in dienstverband niet alleen het brutoloon, maar krijgt u ook te maken met aanverwante kosten. Denk bijvoorbeeld aan het pensioen, verzekeringen en wettelijk verplichte regelingen, zoals sectorspecifieke premies, de opbouw van vakantiedagen en het uitbetalen van vakantiegeld. Daarnaast moet u de gehele loonadministratie voeren, dus heeft u ook de nodige administratieve kosten.
 

Vaste kostprijs per gewerkt uur

Huurt u een medewerker in via een payrollbedrijf als 65plus Payroll Professionals, dan hoeft u niet op te draaien voor deze kosten. U betaalt enkel een vaste kostprijs per gewerkt uur – het payrolltarief. Hierin zijn alle kosten inbegrepen, zoals ziekteverzuim, Arbokosten, juridische zaken en loonadministratie. Het payrolltarief is erg scherp. Daarnaast is 65plus Payroll Professionals specialist in het uitzenden van medewerkers die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. Hierdoor hebben wij veel kennis van alle bijkomende administratie, zoals pensioeninhoudingen, regels rondom AOW en andere specifieke aandachtspunten. U kunt meeliften op onze kennis, en dit scheelt u tijd én geld! 
 

Andere voordelen van payroll

Naast een besparing van de kosten, heeft u met een payrollconstructie ook tal van andere voordelen. Bekijk hieronder een overzicht van alle werkzaamheden die 65plus Payroll Professionals u uit handen neemt! Lees en laat u overtuigen van onze fijne voordelen.

 • Opstellen en beheren van arbeidsovereenkomsten
 • Aanmelden medewerkers bij de Belastingdienst
 • Verzorgen salarisadministratie
 • Inhouden en afdragen van werkgeverslasten
 • Wekelijks of vierwekelijks uitbetalen van de salarissen
 • Uitkeren van vrije dagen en vakantiegeld
 • Verstrekken van loonspecificaties en jaaropgaven
 • Verzorgen van ziek- en betermeldingen
 • Begeleiden van zieke medewerkers volgens de Wet Verbetering Poortwachter
 • Indien noodzakelijk inschakelen van een Arbodienst
   

Bereken uw payrolltarief

Bent u overtuigd van de voordelen van payroll? Aarzel niet en neem contact op met 65plus Payroll Professionals. Onze HR-specialisten geven u advies op maat en vertellen u meer over de mogelijkheden. Benieuwd wat payroll u kost? Bereken eenvoudig en snel uw payrolltarief met onze handige tariefwidget.