Conciërge Waldorf Astoria Hotel wint conciërgeprijs

Conciërge Waldorf Astoria Hotel wint conciërgeprijs

De Amsterdamse Jaimy Steenmeijer (24) is onlangs onderscheiden met een bijzondere prijs: hij is tweede geworden bij de Marjorie Silverman Awards. Deze prestigieuze awards zijn het wereldkampioenschap voor conciërges. 

Onlangs vonden de Marjorie Silverman Awards, een prestigieuze internationale wedstrijd waarbij ’s werelds beste conciërges worden onderscheiden. De 24-jarige Amsterdammer Jaimy Steenmeijer deed mee aan de wedstrijd en hij eindigde als tweede. 
 

Conciërge bij het Waldorf Astoria Hotel

Steenmeijer is conciërge bij het Waldorf Astoria Hotel aan de Herengracht in Amsterdam, waar hij veel voor zijn hotelgasten regelt. Van helikoptervluchten en privérondvaarten tot bijzondere huwelijksaanzoeken. Tegen nieuwszender AT5 zegt hij het volgende: “Wij verzorgen hun verblijf, dus als ze een chauffeur willen hebben, een privétour of hun boardingpass uitgeprint, eigenlijk alles komt bij ons terecht. Wij zorgen dat alles in orde komt.” Hij vervolgt: “Een uur geleden heb ik van onze gasten het verzoek gekregen een mooi exclusief privébootje te boeken. Ze gaan een vaart maken langs de tulpen aan de Amstel. We zijn nu alles aan het klaarzetten voor onze privévaart en ik zal zorgen dat alles netjes is voorbereid, natuurlijk.” 
 

Conciërges en portiers van 65plus In Goede Handen

Mede door zijn toewijding en het opvolgen en uitvoeren van speciale verzoeken, viel Steenmeijer in de prijzen. Bent u ook op zoek naar een gepassioneerde en deskundige conciërge? Schakel dan de hulp van 65plus In Goede Handen in. Wij beschikken over een bestand met ervaren, deskundige en zeer gemotiveerde conciërges en portiers die voor u aan de slag kunnen in de facility, hospitality en dienstverlening. Dit zijn geen prijswinnaars, maar ze zijn wel zeer bekwaam in hun job. Aarzel niet en neem contact op met de HR-specialisten van 65plus In Goede Handen

Bron: AT5

Reageren