Stukje bij beetje kunnen we steeds meer. Maar denkt u ook aan de veiligheid?

Maak kennis met onze COVID-toezichthouders! Onze commercieel manager Stefan Sturtz zei het zo mooi in zijn column: "In tijden als deze draait het om vindingrijk zijn en vooral om een groot aanpassingsvermogen. Onze branche is er immers om met elke situatie mee te bewegen." Dit ging over het ontstaan van ons nieuwe label 65plus Professionals, maar iets anders wat de laatste maanden is ontstaan, is een heel nieuw functieprofiel: de COVID-toezichthouders!

In het onderwijs, maar ook in andere contexten, is er behoefte aan betrouwbare krachten die de anderhalve meter afstand waarborgen. En daar zijn onze senioren door hun natuurlijk overwicht uitermate geschikt voor! Bovendien breekt de vakantieperiode aan, met extra drukte en afwezig personeel als gevolg.

Onze ervaren 65-plussers zijn de ideale hulp tijdens deze piekperiode om uw klanten de beleving te geven die ze gewend zijn én altijd oog te houden voor de veiligheid. Onze gastvrije kandidaten zijn gevaccineerd, direct beschikbaar in de vakantieperiode en altijd flexibel inzetbaar.

Zo werkt onze vedette Patricia samen met haar 65plus collega's op een middelbare school in Hoofddorp: "Onze aanwezigheid is vaak al voldoende om de leerlingen te herinneren aan de regels.”

 

Wilt u ook extra versterking van een 65-plusser?

Dien dan uw vacature in en wij maken graag de ideale match voor u!