Dag van de Schoonmaker op 15 juni

Dag van de Schoonmaker op 15 juni

15 Juni is uitgeroepen tot Dag van de Schoonmaker. Vorig jaar werd deze dag in het leven geroepen en dit jaar wordt de schoonmaker voor de tweede keer in het zonnetje gezet. Lees er hier meer over!

Op 15 juni 2017 worden schoonmakers in Nederland in het zonnetje gezet. Vorig jaar was de eerste editie van de Dag van de Schoonmaker, en dit jaar wordt de traditie voortgezet. Volgens de organisatie van Dag van de Schoonmaker staat de landelijke dag voor drie belangrijke pijlers: aandacht, waardering en respect.
 

Aansluiten bij Dag van de Schoonmaker

De organisatie van De Dag van de Schoonmaker zegt het volgende tegen website CleanTotaal: “We waren en zijn er trots op dat 60 schoonmaakbedrijven en -diensten op 15 juni vorig jaar al 50.000 schoonmakers in het zonnetje hebben gezet. Met een cadeautje, bos bloemen of een gezamenlijk kopje koffie met taart. We streven er nu naar dat er nog meer schoonmaakbedrijven zich aan gaan sluiten.”
 

In schone omgeving leven, wonen en werken

Branchevereniging SieV (Schoonmaken is een Vak!) sluit zich aan bij de Dag van de Schoonmaker. Zo zegt Frank Verberne, bestuurslid van SieV, het volgende: “Schoonmakers verdienen om elke dag in het zonnetje te worden gezet. Dat voor hen De Dag van de Schoonmaker op 15 juni voor de tweede keer wordt georganiseerd, is dan ook meer dan terecht. Immers, dankzij hen kunnen we in een schone omgeving leven, wonen en werken. En dus zorgen zij ervoor dat ons werken en leven aangenamer en gezonder is.”
 

Schoonmakers via 65plus In het Onderwijs

Wilt u meer informatie over De Dag van de Schoonmaker, bekijk dan de website www.dedagvandeschoonmaker.nl. ‘Jij maakt het verschil’ is het motto van de landelijke dag. Bent u op zoek naar ervaren en gemotiveerde schoonmakers of interieurverzorgers? Maak kennis met de schoonmakers van 65plus In het Onderwijs! Onze schoonmakers zijn harde werkers die tegelijkertijd secuur werken – zij zorgen ervoor dat uw onderwijsinstelling schoon en opgeruimd is. Iedere dag weer! Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bron: CleanTotaal

Reageren