De scholen beginnen weer (en onze surveillanten ook)

De zomervakanties lopen ten einde en de scholen beginnen weer. Bent u komend studiejaar op zoek naar surveillanten voor de examenweken, schakel dan een surveillant in van 65plus In het Onderwijs. Onze uitzendkrachten zijn de perfecte keuze voor toezicht en begeleiding in het onderwijs. Of bent u AOW-gerechtigd en wilt u bijverdienen in het onderwijs? Voor diverse onderwijsinstellingen zijn wij op zoek naar AOW-gerechtigde surveillanten. 

65plus In het Onderwijs is een label van Uitzendbureau 65plus. Al sinds 1975 heeft Uitzendbureau 65plus veel kandidaten geplaatst bij organisaties in het onderwijs. Aan deze onderwijsinstellingen leveren wij uiteenlopende uitzendkrachten, zoals examinatoren, surveillanten en docenten. Deze dienstverlening hebben wij ondergebracht in het label 65plus In het Onderwijs
 

Surveillanten van 65plus In het Onderwijs

De surveillanten van 65plus In het Onderwijs zijn flexibel inzetbaar en actief in diverse onderwijsinstellingen in heel Nederland. Of het nu een middelbare school is of een instelling in het beroepsonderwijs: onze surveillanten zorgen voor een eerlijk verloop van het examen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de procedures en criteria die de examencommissie heeft gesteld.
 

Breed inzetbare surveillanten

Het aanbod surveillanten is breed inzetbaar: van toezichthouders tot fraudecontroleurs. Deze betrouwbare medewerkers zorgen voor een eerlijke en transparante toetsing tijdens het maken van een test of examen. Hierbij worden de juiste procedures en criteria te allen tijde gehandhaafd.
 

Kwalitatieve examens 

65plus In het Onderwijs hecht waarde aan examens van topkwaliteit. Daarom werkt 65plus In het Onderwijs samen met Lamark, Exapol en Stichting Examenkamer. Samen hebben wij een landelijke certificering ontwikkeld om het niveau van examensurveillanten aanzienlijk te verhogen en ook te controleren. Examenfraudepreventie is een van die belangrijke onderdelen van de certificering.
 

Schakel de hulp in van een examensurveillant

Heeft u op korte termijn een invalkracht nodig om te surveilleren tijdens een examen? Kies dan voor 65plus In het Onderwijs. Onze surveillanten zijn flexibel en kunnen direct aan de slag. Zo is het mogelijk om ondersteuning te bieden met het uitdelen van tentamenpapieren, identiteitscontroles te houden en eventueel studenten te begeleiden. Ook houden zij toezicht zodat er in alle rust gewerkt kan worden volgens de examenprotocollen. Benieuwd welke kandidaat het beste bij uw organisatie past? Neem direct contact op met een van onze HR-specialisten.
 

Aan de slag als surveillant?

Bent u op zoek naar afwisselend werk dat er écht toe doet en wilt u bijverdienen? Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar AOW-gerechtigde surveillanten. Wilt u (weer) aan de slag in het onderwijs? Dan is dit uw kans. Bekijk onze vacature voor surveillant in omgeving Amsterdam en solliciteer direct.