Doorlopend gezocht: Commerciële talenten voor Uitzendbureau 65plus

Doorlopend gezocht: Commerciële talenten voor Uitzendbureau 65plus

Bij Uitzendbureau 65plus zoeken wij geregeld personeel voor onze eigen organisatie. Zo hebben wij op onze website doorlopend vacatures uitstaan voor commerciële talenten met ervaring in de uitzendbranche. Interesse? Lees direct verder!

Uitzendbureau is hét seniorenuitzendbureau van Nederland. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt en door willen werken. Wij koppelen hen aan werkgevers in heel Nederland. Dit doen wij vanuit onze regiokantoren die in het hele land gelegen zijn. Geregeld voegen wij nieuwe vestigingen aan onze organisatie toe, want wij groeien gestaag door.
 

Uiteenlopende functies

Het gaat goed met Uitzendbureau 65plus en daarom zijn wij doorlopend op zoek naar medewerkers voor onze eigen organisatie! Wil jij onze organisatie versterken? Onze beschikbare functies lopen uiteen van Regiomanagers voor bepaalde regio’s in Nederland, tot Accountmanagers, Vestigingsmanagers, Intercedenten én Vestigingsassistenten. Voor alle vacatures zoeken wij hbo- of hbo+-opgeleide medewerkers. Jij bent een commercieel talent met lef, neemt initiatief en grijpt kansen. Bij voorkeur heb jij recente ervaring in de uitzend- en/of detacheerbranche.
 

Solliciteer direct

Dus, ben jij geïnteresseerd in werken voor een dynamische en inspirerende omgeving als Uitzendbureau 65plus? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct op de functie die past bij jouw ambities! Staat jouw functie er niet tussen, dan kun je uiteraard ook een open sollicitatie sturen. Richt jouw motivatiebrief en cv aan HR Officer Jelle Kuijs, bereikbaar via e-mailadres sollicitatie@65plus.nl (onder vermelding van ‘Open Sollicitatie’).

Klik hier voor onze actuele vacatures voor vast personeel. Bent u AOW-gerechtigde en zoekt u uitzendkrachten vacatures? Klik dan hier.
 

Reageren