Ervaren personeel in de techniek voor uw technische vacatures

Werkgevers hebben al een aantal jaren moeite om hun vacatures in de techniek te vervullen. Ook voor 2015 is de vraag naar technici groter dan het aanbod. Uitzendbureau 65plus biedt bedrijven hiervoor een oplossing op maat in de zoektocht naar technisch personeel.

Er is al een aantal jaar een tekort aan technisch personeel. Vooral op mbo- (48%) en hbo-niveau (42%) hebben bedrijven moeite om het gewenste personeel te vinden. Vooral het tekort aan praktijkgericht technisch personeel wordt steeds nijpender. Dit terwijl de vraag naar technisch specialisten komende jaren verder zal toenemen door de continue ontwikkelingen op dit gebied. Voor u dus de uitdaging om over die ene technisch specialist te vinden die bij uw bedrijf past.

Ervaren technisch personeel

Uitzendbureau 65plus werkt samen met technisch specialisten op uiteenlopende gebieden en biedt u de mogelijkheid om snel te beschikken over een technisch professional voor uw bedrijf. Hierbij bieden wij zowel praktijkgerichte technici, als hoog opgeleid technisch personeel zoals ingenieurs.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze case van kandidaat Pieter die aan de slag ging bij Deerns Raadgevend Ingenieurs BV voor een internationaal project. Een mooi voorbeeld van onze oplossingen voor werkgevers in de zoektocht naar passend technisch personeel.

Meer weten over het inhuren van technisch personeel? Neem vrijblijvend contact op, bekijk onze diensten voor werkgevers en lees meer over onze dienst 65plus Professional.