Flexkrachten Uitzendbureau 65plus aan de slag als verkeerstellers

Flexkrachten Uitzendbureau 65plus aan de slag als verkeerstellers

Onlangs verscheen er een artikel over enkele uitzendkrachten van Uitzendbureau 65plus in het Brabantse dagblad BN DeStem. Deze uitzendkrachten werken als verkeerstellers in Breda. Lees er hier meer over!

De Brabantse krant BN DeStem besteedde vorige week aandacht aan enkele medewerkers van Uitzendbureau 65plus. In de rubriek Hartje Breda – een soort blog – vertelt de journalist over vier senioren die gehuld in een geel hesje in een campingstoel het Bredase verkeer tellen.
 

Verkeerstellers van Uitzendbureau 65plus

De ouderen werken via Uitzendbureau 65plus bij adviesbureau Buiten-Ruimte. Dit adviesbureau wordt op haar beurt ingeschakeld door gemeente Breda om gegevens te verzamelen. De tellers werken in twee shifts. De ochtendploeg van 7 tot 13 uur, de middagploeg van 13 tot 19 uur. Een van de uitzendkrachten (69 jaar) vertelt aan de journalist van BN De Stem dat hij zo’n twee keer per jaar het verkeer telt.
 

Lees het artikel terug

Bent u benieuwd naar het nieuwsartikel? Lees het terug via de website van BN DeStem. Wilt u als uitzendkracht werken bij Uitzendbureau 65plus? Schroom niet en neem contact op met onze HR specialisten! Zij lichten de mogelijkheden graag aan u toe en nodigen u uit zich in te schrijven in ons bestand!

Bron en foto: BN DeStem

Reageren