Gezocht: Planner M/V voor vestiging Amsterdam

Gezocht: Planner M/V voor vestiging Amsterdam

Is plannen iets waar jij energie van krijgt? Elke dag opnieuw die puzzel leggen zodat onze uitzendkrachten én opdrachtgevers tevreden zijn? Wij zoeken met spoed een fulltime Planner M/V voor onze vestiging in Amsterdam. Interesse? Lees dan gauw verder!

Is plannen iets waar jij energie van krijgt? Elke dag opnieuw die puzzel leggen zodat onze uitzendkrachten én opdrachtgevers tevreden zijn? Wij zoeken met spoed een fulltime Planner M/V voor onze vestiging in Amsterdam. 

Snelheid en dynamiek

Als Planner bij Uitzendbureau 65plus geef jij invulling aan alle planningsvraagstukken van (grote) opdrachtgevers. Vaak zijn dit onderwijsinstellingen waarbij er surveillanten of examinatoren gepland moeten worden. Jij bent hierbij de schakel tussen onze seniore uitzendkrachten en onze opdrachtgevers. In de functie ben jij zowel administratief als organisatorisch bezig, daarom moet je wel bestand zijn tegen hectiek, tijdsdruk, snelheid en dynamiek!

Vestiging Amsterdam

In deze functie werk je voor onze vestiging in Amsterdam. Je gaat aan de slag in een enthousiast team van negen collega’s: één Regiomanager, drie Accountmanagers, drie Intercedenten en een Vestigingsassistent. Elke dag zetten zij de schouders eronder met als doel het best presterende filiaal van Nederland te zijn!

Solliciteer direct!

Is deze uitdagende functie jou op het lijf geschreven en wil jij werken bij een bruisende vestiging? Ben jij een kei in organisatie én administratie? Bekijk onze volledige vacature en solliciteer direct! Wij laten ons graag verrassen door jouw cv en motivatiebrief.

Reageren