Het nieuwe schooljaar gaat weer van start

Het schooljaar in regio Zuid is sinds deze week weer van start gegaan.Voor de andere regio’s lopen de zomervakanties bijna ten einde! Dat betekent dat het onderwijs binnen de kortste keren weer vol in bedrijf is en dat onder andere onze surveillanten weer aan de slag gaan. 

Op zoek naar ondersteuning?

Bent u komend studiejaar op zoek naar surveillanten voor de examenweken, schakel dan een surveillant in van 65plus In het Onderwijs. Onze uitzendkrachten zijn de perfecte keuze voor toezicht en begeleiding in het onderwijs. Al sinds 1975 heeft Uitzendbureau 65plus veel kandidaten geplaatst bij organisaties in het onderwijs. Aan deze onderwijsinstellingen leveren wij uiteenlopende uitzendkrachten, waaronder surveillanten. Deze dienstverlening hebben wij ondergebracht in het label 65plus In het Onderwijs. Neem voor meer informatie contact om met onze HR-specialisten.


Surveillanten van 65plus In het Onderwijs

De surveillanten van 65plus In het Onderwijs zijn flexibel inzetbaar en actief in diverse onderwijsinstellingen in heel Nederland. Of het nu een middelbare school is of een instelling in het beroepsonderwijs: onze surveillanten zorgen voor een eerlijk verloop van het examen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de procedures en criteria die de examencommissie heeft gesteld.
  

Aan de slag als surveillant?

Zoekt u afwisselend werk dat er écht toe doet en is de functie surveillant u op het lijf geschreven? Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar AOW-gerechtigde surveillanten. Wilt u (weer) aan de slag in het onderwijs? Dan is dit uw kans! Bekijk hier alle vacatures of schrijf u direct in!